Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Sommermeny 2-5 retter

Sesongmeny mai-august 2020

Spekeskinke
Lokal spekeskinke med snøfriskkrem og honningristet brød.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 7 (melk)

Kveite
Bakt på lav temperatur – gjør den saftig og smaksrik.
Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.

Inneholder allergener: 4 (kveite), 7 (melk)

Kalv i to varianter
Rosastekt filet og kalveragu.
Serveres med spisskål, bakte beter, løkkrem, potetterte med urter og steinsopp.
Portvinssaus.

Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12

Ost
Gode, lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel),7 (melk)

Sommerbris
En kjærlighetsdessert inspirert av italienske tiramisu.
Serveres med ostekrem, rabarbra og jordbær.
Sjokolade og honningstekt Rørospjalt.

Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 7 (melk)

Priser:

2-retters kr.465,-

3-retters kr.575,-

4-retters kr.695,-

5-retters kr. 775,-