Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Bryllup på Lian

Våre sjarmerende lokaler passer for både store og små bryllupsfeiringer. Historiske Lian har bevitnet mang et bryllup og kjærligheten sitter praktisk talt i veggene – og på tallerkenene! Vi har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av bryllup. Vi har skreddersydd en egen bryllupspakke som ivaretar alle aspekter ved middagen og festen på den store dagen. Ønsker du ikke «full pakke» eller vil designe din egen kveld? Se våre spennende spisekart av kortreiste råvarer!

Se egne linker for praktisk informasjon, økonomiske betingelser og menyer.

Bestille bryllup på Lian

Vurderer dere å feire den store dagen på Lian?

Kontakt oss per telefon eller e-post for informasjon om kapasitet og tilgjengelighet på ønskede datoer. Reservasjon av dato og lokale skjer skriftlig per e-post. Det er også mulig å avtale visning av lokaler. 

Dere finner praktisk informasjon, økonomiske betingelser og menyalternativer her på nettsiden vår. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål om bryllupsfeiring her hos oss. Vi bistår dere i planleggingsfasen og gir gjerne råd og tips om hvordan den store dagen kan gjennomføres på best mulig måte. Vi tilbyr alle brudepar som har bestilt bryllup hos oss et møte på restauranten i god til før bryllupet. Vi gjennomfører denne samtalen omtrent 2 måneder før bryllupet, eller når dere selv måtte ønske det. Da avtaler detaljer som levering av pynt, blomster, kaker og utstyr, samt gjennomgår kjøreplanen for kvelden. Vi tilbyr denne planleggingssamtalen for for at dere skal føle at dere er i trygge hender i tiden frem mot bryllupet og for å sikre at vi får muligheten til å levere et helhetlig kvalitetsprodukt i tråd med vårt slagord «kortreist mat i godt selskap».

Vi tilbyr følgende menyer for
Bryllup på Lian

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Bryllupspakken

Vi på Lian restaurant har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av bryllupsmiddager. Basert på den erfaringen har vi laget en skreddersydd bryllupspakke som ivaretar alle aspekter ved feiringen.

Forrett – Spekeskinke St. Kristina
Spekeskinken fra Tynset er en av Norges beste. Vi serverer den med honningristet brød, snøfriskkrem, syltede kantareller og pannestekte nøtter.

Mellomrett – Kveite Frohavet
Bakt kveite får perfekt følge av eplesmørsaus og fritert jordskokk, samt stekt blomkål tilsatt ramsløk.

Hovedrett – Kalv i to varianter
Rosastekt og langtidsstekt kalv med spisskål, bakte beter og løkkrem fra Frosta, og potet-terte med ost og urter. Serveres med portvinsaus.

Dessert – Bryllupskake og kakebord
Dere kjøper selv den bryllupskaken dere ønsker og leverer den til oss. Ved måltidets slutt triller vi bryllupskaken inn i lokalet. Brudeparet skjærer opp kaken foran gjestene. Deretter setter vi den sammen med familiens egne medbragte favorittkaker.

Fastpris kr.1100,-


Innhold bryllupspakken

  • Aperififf ved ankomst (musserende)
  • 3-retters middag (forrett, mellomrett, hovedrett)
  • 4 enheter drikke til maten
    • 1 glass husets hvitvin til forretten1 glass husets hvitvin mellomretter2 glass husets rødvin til hovedretten
  • Kakebord (dere tar selv med bryllupskake og familiens favorittkaker)
  • Kaffe
  • Snacks (f.eks nøtter, potetgull, saltstenger)
  • Nattmat (pølse i brød)

Tillegg
Det er mulig å utvide bryllupspakken. Hva med fingermat til aperitiffen? Etterskjenk under middagen, avec til kaffen, en drink for å få i gang festen eller bonger til baren? Dette avtales med bookingkontoret i forkant av bryllupet.

Spisekart for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr.195,- (under 3 år, gratis)

Spisekart for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Tilvalg til spisekart

Vil du ha ekstra forfriskninger i løpet av arrangementet? Her finner du forslag til tilvalg – det er også mulig å komme med egne ønsker.

Fingermat, frukt og andre forfriskninger

Fingermat
Bondeomelett med spekemat på terning av ristet brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 3, 7

Laks med urtemajones på terning av ristet brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 3, 4, 7
Kr.90,-/pers

Frukt
Fruktfat med sesongens frukt og/eller bær
Kr.40,-/pers

Andre forfriskninger
Vi kan servere andre forfriskninger som påsmurte rundstykker, tortillalefser med fyll, kaker og annen bakst. Ta kontakt for alternativer og priser.

Snæcks

Potetgull, saltstenger og nøtter
Vi setter boller med snæcks på bordene
kr 40.- /pers

Annen snæcks? Ta kontakt for alternativer og priser.

Nattmat

Pølse
Gode, lokale pølser med lompe, ketchup og sennep.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 10
Kr.75,-/pers

Kjøttkake
Gode, lokale kjøttkaker serveres på gaffel med Lianaioli og brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 3, 7
Kr.75,-/pers

Spisekart Buffé og Plukkmat

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 30 personer
Alle spisekartene er inkl. kaffe/te.

Alternativ 1: Plukkmatbuffét

Småplukk
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Matjessild fra Ørlandet med eggesalat og rugbrødsmuler
Inneholder allergener: 1(rug) 3, 4, 7

Blåskjell dampet i lokalt øl med urter
Inneholder allergener: 2, 9

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Stekte lokale pølser med eple
Inneholder allergener: 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 7

Varmmat
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Laksepanne med byggrynsrisotto og reker
Inneholder allergener: 1(bygg), 2, 4, 7

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7, 8(pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Dessert
«Fruktig og tjukk Rørosing» – en spennende variant av panna cotta / fløtepudding laget av økologisk tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Desserten toppes med tindvebær.
Inneholder allergener: 7

Små biter med kake, med krem og bær
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7

Pris kr.630,-


Alternativ 2: Plukkmat på bordet

Plukkmat på bordet
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Varmmat på buffé
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7 8 (pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7

Dessert
Dagens kakestykke med marmelade og bær
Inneholder allergener: 1(hvete) 3, 7

Pris kr.530,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.xxx,-/flaske

Spisekart selskap – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på spisekartet til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters spisekart. I spisekartet som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt spisekart til ditt selskap.


Spisekart 1

SPEKESKINKE
St. Kristina spekeskinke fra Tynset. Skinka er en av Norges beste! Den serveres med krutonger av honningristet brød,  snøfriskkrem, syltede kantareller og ristede nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8 (pinjekjerner)

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur, noe som gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

LAM
Med stolthet serverer vi mørt og rosastekt lam fra Trollheimen.
Det får selskap av søtlig gulrot- og gresskarkrem, sopp, urter, rosmarinsaus og potetterte.
Inneholder allergener: 3, 7, 9, 10

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

FLØTEPUDDING
Dette er vår variant av den berømte italienske desserten panna cotta.
Vi lager den av tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Vi topper den med tindebær og  kaller den «Fruktig og tjukk Rørosing».
Inneholder allergener: 7

Priser 

2-retters
kr. 545,-

3-retters
kr. 595,-

4-retters
kr. 695,-

5-retters
kr. 745,-

Anbefalte viner til spisekart 1

Vin til forrett: Von Winning Riesling  kr. 495,-
Vin mellomrett:
Mas la Chevalière Chardonnay Bio kr. 445,-
Vin til hovedrett: Odfjell Armador Carmenère kr. 445,-
Vin til osterett og dessert: Zantho Beerenauslese, Østerike kr. 625,-
Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Spisekart 2

LAKS
Laks fra Frøya. Vi varmrøyker fisken selv og serverer den med sursøt kålsalat, majones av bakte eggeplommer og eple- og betevinaigrette.
Inneholder allergener: 3, 4

SVINENAKKE
Saftig, langtidsstekt svinenakke. Serveres med pastinakkrem, syltede tomater, kremet peppersaus og småpoteter med nøttesmør.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7, 9

KARAMELLISERT KREM
Vi har latt oss inspirere av créme brûlée. Vi har laget vår egen vri med lokal brunost, bakt mandelkake og fennikelsalat.
Inneholder allergener: 3, 7, 8(mandel)

Priser:

2-retters kr.435,-

3-retters kr.535,-

4-retters kr.595,-

Anbefalte viner til spisekart 2

Vin til forrett: Von Winning Riesling, Tyskland kr. 495,- 
Vin til hovedrett: MJ Special Edition F. Lurton, Frankrike kr. 445,-
Vin til osterett: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-
Vin til dessert: Caszes Muscat de Rivesaltes, Frankrike kr. 775,-
Inneholder allergener: 12 (Sulfitt)


Spisekart 3

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur. Det gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

KALV
Hovedretten består av kalv i to varianter –  en rosastekt filet og en langtidsbakt ragu.  Den serveres spisskål, potetterte med ost og urter, bakte beter, løkkrem og portvinssaus.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

PJALT OG PLOMMER
Desserten er laget av ferskost og blåbær. Den er anrettet lagvis med honningstekt Røros-pjalt og likørbakte plommer.
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7

Priser

2-retters kr. 545,-

3-retters kr. 625,-

4-retters kr. 695,-

Anbefalte viner til spisekart 3

Vin til forrett: Campo Alegre Verdejo, Spania kr. 480,-
Vin til hovedrett:
Masi Campofiorin, Italia kr. 520,-
Vin til osterett og dessert: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-

Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

Til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

Til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Kr

WHISKEY

Kr

COGNAC OG LIKØR

Kr

DRAMMER OG KNERTER

Kr

Bryllupspakken

Vi på Lian restaurant har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av bryllupsmiddager. Basert på den erfaringen har vi laget en skreddersydd bryllupspakke som ivaretar alle aspekter ved feiringen.

Forrett – Spekeskinke St. Kristina
Spekeskinken fra Tynset er en av Norges beste. Vi serverer den med honningristet brød, snøfriskkrem, syltede kantareller og pannestekte nøtter.

Mellomrett – Kveite Frohavet
Bakt kveite får perfekt følge av eplesmørsaus og fritert jordskokk, samt stekt blomkål tilsatt ramsløk.

Hovedrett – Kalv i to varianter
Rosastekt og langtidsstekt kalv med spisskål, bakte beter og løkkrem fra Frosta, og potet-terte med ost og urter. Serveres med portvinsaus.

Dessert – Bryllupskake og kakebord
Dere kjøper selv den bryllupskaken dere ønsker og leverer den til oss. Ved måltidets slutt triller vi bryllupskaken inn i lokalet. Brudeparet skjærer opp kaken foran gjestene. Deretter setter vi den sammen med familiens egne medbragte favorittkaker.

Fastpris kr.1100,-


Innhold bryllupspakken

  • Aperififf ved ankomst (musserende)
  • 3-retters middag (forrett, mellomrett, hovedrett)
  • 4 enheter drikke til maten
    • 1 glass husets hvitvin til forretten1 glass husets hvitvin mellomretter2 glass husets rødvin til hovedretten
  • Kakebord (dere tar selv med bryllupskake og familiens favorittkaker)
  • Kaffe
  • Snacks (f.eks nøtter, potetgull, saltstenger)
  • Nattmat (pølse i brød)

Tillegg
Det er mulig å utvide bryllupspakken. Hva med fingermat til aperitiffen? Etterskjenk under middagen, avec til kaffen, en drink for å få i gang festen eller bonger til baren? Dette avtales med bookingkontoret i forkant av bryllupet.

Spisekart for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr.195,- (under 3 år, gratis)

Spisekart for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Tilvalg til spisekart

Vil du ha ekstra forfriskninger i løpet av arrangementet? Her finner du forslag til tilvalg – det er også mulig å komme med egne ønsker.

Fingermat, frukt og andre forfriskninger

Fingermat
Bondeomelett med spekemat på terning av ristet brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 3, 7

Laks med urtemajones på terning av ristet brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 3, 4, 7
Kr.90,-/pers

Frukt
Fruktfat med sesongens frukt og/eller bær
Kr.40,-/pers

Andre forfriskninger
Vi kan servere andre forfriskninger som påsmurte rundstykker, tortillalefser med fyll, kaker og annen bakst. Ta kontakt for alternativer og priser.

Snæcks

Potetgull, saltstenger og nøtter
Vi setter boller med snæcks på bordene
kr 40.- /pers

Annen snæcks? Ta kontakt for alternativer og priser.

Nattmat

Pølse
Gode, lokale pølser med lompe, ketchup og sennep.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 10
Kr.75,-/pers

Kjøttkake
Gode, lokale kjøttkaker serveres på gaffel med Lianaioli og brød
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 3, 7
Kr.75,-/pers

Spisekart Buffé og Plukkmat

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 30 personer
Alle spisekartene er inkl. kaffe/te.

Alternativ 1: Plukkmatbuffét

Småplukk
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Matjessild fra Ørlandet med eggesalat og rugbrødsmuler
Inneholder allergener: 1(rug) 3, 4, 7

Blåskjell dampet i lokalt øl med urter
Inneholder allergener: 2, 9

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Stekte lokale pølser med eple
Inneholder allergener: 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 7

Varmmat
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Laksepanne med byggrynsrisotto og reker
Inneholder allergener: 1(bygg), 2, 4, 7

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7, 8(pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Dessert
«Fruktig og tjukk Rørosing» – en spennende variant av panna cotta / fløtepudding laget av økologisk tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Desserten toppes med tindvebær.
Inneholder allergener: 7

Små biter med kake, med krem og bær
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7

Pris kr.630,-


Alternativ 2: Plukkmat på bordet

Plukkmat på bordet
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Varmmat på buffé
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7 8 (pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7

Dessert
Dagens kakestykke med marmelade og bær
Inneholder allergener: 1(hvete) 3, 7

Pris kr.530,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.xxx,-/flaske

Spisekart selskap – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på spisekartet til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters spisekart. I spisekartet som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt spisekart til ditt selskap.


Spisekart 1

SPEKESKINKE
St. Kristina spekeskinke fra Tynset. Skinka er en av Norges beste! Den serveres med krutonger av honningristet brød,  snøfriskkrem, syltede kantareller og ristede nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8 (pinjekjerner)

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur, noe som gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

LAM
Med stolthet serverer vi mørt og rosastekt lam fra Trollheimen.
Det får selskap av søtlig gulrot- og gresskarkrem, sopp, urter, rosmarinsaus og potetterte.
Inneholder allergener: 3, 7, 9, 10

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

FLØTEPUDDING
Dette er vår variant av den berømte italienske desserten panna cotta.
Vi lager den av tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Vi topper den med tindebær og  kaller den «Fruktig og tjukk Rørosing».
Inneholder allergener: 7

Priser 

2-retters
kr. 545,-

3-retters
kr. 595,-

4-retters
kr. 695,-

5-retters
kr. 745,-

Anbefalte viner til spisekart 1

Vin til forrett: Von Winning Riesling  kr. 495,-
Vin mellomrett:
Mas la Chevalière Chardonnay Bio kr. 445,-
Vin til hovedrett: Odfjell Armador Carmenère kr. 445,-
Vin til osterett og dessert: Zantho Beerenauslese, Østerike kr. 625,-
Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Spisekart 2

LAKS
Laks fra Frøya. Vi varmrøyker fisken selv og serverer den med sursøt kålsalat, majones av bakte eggeplommer og eple- og betevinaigrette.
Inneholder allergener: 3, 4

SVINENAKKE
Saftig, langtidsstekt svinenakke. Serveres med pastinakkrem, syltede tomater, kremet peppersaus og småpoteter med nøttesmør.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7, 9

KARAMELLISERT KREM
Vi har latt oss inspirere av créme brûlée. Vi har laget vår egen vri med lokal brunost, bakt mandelkake og fennikelsalat.
Inneholder allergener: 3, 7, 8(mandel)

Priser:

2-retters kr.435,-

3-retters kr.535,-

4-retters kr.595,-

Anbefalte viner til spisekart 2

Vin til forrett: Von Winning Riesling, Tyskland kr. 495,- 
Vin til hovedrett: MJ Special Edition F. Lurton, Frankrike kr. 445,-
Vin til osterett: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-
Vin til dessert: Caszes Muscat de Rivesaltes, Frankrike kr. 775,-
Inneholder allergener: 12 (Sulfitt)


Spisekart 3

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur. Det gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

KALV
Hovedretten består av kalv i to varianter –  en rosastekt filet og en langtidsbakt ragu.  Den serveres spisskål, potetterte med ost og urter, bakte beter, løkkrem og portvinssaus.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

PJALT OG PLOMMER
Desserten er laget av ferskost og blåbær. Den er anrettet lagvis med honningstekt Røros-pjalt og likørbakte plommer.
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7

Priser

2-retters kr. 545,-

3-retters kr. 625,-

4-retters kr. 695,-

Anbefalte viner til spisekart 3

Vin til forrett: Campo Alegre Verdejo, Spania kr. 480,-
Vin til hovedrett:
Masi Campofiorin, Italia kr. 520,-
Vin til osterett og dessert: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-

Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

Til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

Til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Kr

WHISKEY

Kr

COGNAC OG LIKØR

Kr

DRAMMER OG KNERTER

Kr

Vi kontakter deg

Legg igjen telefonnummer eller epost-adresse, så tar vi kontakt med deg snarest.