Julecatering
Kortreistmat i godt selskap
Catering gjelder perioden 23.11-22.12.2020
Lian gir deg de samme gode smakene hjemme som ved et besøk i restauranten vår. Vi «ser» alle råvarene fra Lian, derfor sier vi kortreist mat i godt selskap. Kokkene har lang erfaring og tilbereder maten med stolt håndtverkstradisjon.
Vi beregner gode porsjoner med mat, men av og til finnes det enkeltpersoner og hele grupper som ønsker større porsjoner. «Storspiseren» kan bestilles porsjonsvis eller til hele selskapet.

Julebordsbuffé
Sett sammen etter ditt ønske til lunsj, middag eller kveldsbuffé.
Minimum 10 personer pr bestilling.
Juleplukkmat
En kombinasjon av tapas og koldtbord:
- Rødbetgravet laks med smak av anis og snøfriskkrem
- Lians varmrøkte laks med eggerøre
- Alfreds julesild og rugchips
- Kalkunterrin med eple og stangselleri
- Julesylte med rødbetsalat
- Lians sennepsglasserte skinke med søtpotet og rosiner
- Kremet potetsalat med eple og dill
- Brokkolisalat med sprø bacon
- Lokal ost og hjemmelaget rabarbra-/og gulrotmarmelade
- Ferskt brød, lokalt flatbrød og godt bondesmør
kr.295,- / storspiseren kr. 340,-

Varmt tilvalg:
Ribbe
Langtidsstekt ribbe, Inderøys grove pølser med smak av appelsin og nellik, medisterkaker fra Meråker med eple. Hjemmelaget rødkål, smakfull julesaus og kokte poteter. Sprø svor og rørte tyttebær serveres ved siden av.
kr.175,- / storspiseren kr. 195,-
Pinnekjøtt
med grove pølser, husets kålrabistappe, pinnekjøttkraft og kokte poteter.
kr.195,- / storspiseren kr.215,-
Dessert -tilvalg:
Boksene er til 10 personer, og kan ikke splittes.
Karamellpudding:
laget på oppskrift fra Erichsen Konditori med karamell-/toffeesaus, pisket krem og hakkede mandler.
kr.595,-
Riskrem:
tilsmakt med mandeldråper, smakfull rødsaus og hakkede mandler.
kr.595,-
Kake og sjokoladeboks:
3 slag hjemmebakte julekaker og god sjokolade.
kr.495,-
3-retters Koronameny
Passer til lunsj og middag
I denne menyen legges forretten og desserten opp i egne skåler slik at man unngår at alle tar på samme utstyr og bestikk.
Varmmaten blir levert i varmekasser og verten kan da legge opp dette på tallerkener til gjestene.
Ved denne menyen får du med 2stk munnbind og engangshansker til den som skal legge opp varmmaten.
Bestilles til minimum 10 personer
Plukkmat:
Gravet og røkt laks, julesylte og sennepsglassert skinke. Serveres med godt tilbehør.
Maten anrettes i egne forrettsbokser til hver gjest.
Ribbe:
Langtidsstekt ribbe, Inderøys grove pølser med smak av appelsin og nellik, medisterkaker fra Meråker med eple. Hjemmelaget rødkål, smakfull julesaus og kokte poteter. Sprø svor og rørte tyttebær.
Riskrem
Tilsmakt med mandeldråper, smakfull rødsaus og hakkede mandler.
Riskremen anrettes porsjonsvis til hver gjest.
Kr.495,- / storspiseren kr.540,-
Julemiddag
Minimum 10 personer pr bestilling
Ribbe:
2 x servering
Langtidsstekt ribbe, Inderøys grove pølser med smak av appelsin og nellik, medisterkaker fra Meråker med eple. Hjemmelaget rødkål, smakfull julesaus og kokte poteter. Sprø svor og rørte tyttebær.
kr. 295,- / storspiseren kr.340,-
Pinnekjøtt:
2 x servering
Grove pølser, husets kålrabistappe, pinnekjøttkraft og kokte poteter.
kr.345,- /storspiseren kr.390,-

Dessert
Alle dessertene er til 10 personer pr bestilling.
Karamellpudding, laget på oppskrift fra Erichsen Konditori med karamell-/toffeesaus, pisket krem og hakkede mandler. kr.595,-
Riskrem, tilsmakt med mandeldråper, smakfull rødsaus og hakkede mandler.
kr.595,-
Kake og sjokoladeboks, 3 slag hjemmebakte julekaker og god sjokolade.
kr.495,-
Julens lengste smørbrød
Minimum 10stk pr bestilling.
Et solid og godt smørbrød.
Sennepsglassert skinke og søtpotet-/rosinsalat, varmrøkt laks, eggerøre og julesylte med rødbetsalat.
Porsjonspakker med potetgull.
kr.145,- pr stk
Landgangen pakkes posjonsvis for å ivareta smittevern.
Levering:
Utlevering skjer på følgene faste tidspunkter:
Lunsj: kl.11.00-11.30 eller kl.11.30-12.00 kr 300,-/ røddager kr 400,-
Middag: kl.15.00-15.30 eller kl.15.30-16.00 kr 300,-/ røddager kr 400,-
Kveld: kl.18.00-18.30 eller kl.18.30-19.00 kr 400,- / røddager kr 500,-
Vanlige søndager regnes ikke som røddager. Ønsker du levering på andre tidspunkter må det avtales særskilt til egen pris.
Leveringsområdet:
Prisene gjelder for kjøring i Trondheim med ytterpunkt adresser: Trolla,
Ranheim, Leira, Tiller og Kattem.
Kjøring utenfor disse områdene avtales for egne priser.
Henting på Lian på faste tidspunkter:
Henting på Lian: Gjelder alle dager:
Avtal ut fra følgende tidspunkt:
Lunsj: 11.00-11.30
Middag: 15.00-15.30
Kveld: 17.30-18.00
Ønsker du henting på andre tidspunkt må det avtales særskilt. Må ekstra bemanning settes opp for henting på andre tidspunkt kan det medføre ekstra kostnad.
Bestillingsrutiner:
-Sett inn ønsket levering/hentedato og tidspunkt
-Vi må ha alle bestillinger minimum 48 timer før levering.
-Legg igjen fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer ved bestilling.
-Bestillingen er bekreftet når du har fått bekreftelse fra oss på mail.
Retur av utstyr:
Bestiller er ansvarlig for retur av varmekasser og grønnkasser.
Retur skal skje innen 2 dager.
Ved utelatt retur av utstyr vil faktura ettersendes med kr.100,- pr kasse.
Siste levering/henting før jul er tirsdag 22.12.