Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Jul på Lian

Vi tilbyr julebord for små og store grupper, både i ukedager og helger. Inviter med deg venner, familie, kolleger eller forretningspartnere og nyt førjulsmagien på Lian. Opplev kortreist julemat i godt selskap, og nyt panoramautsikten over Trondheim der byen glitrer i vintermørket.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Julekonsert med Charlotte Audestad

Julebord hverdag

Julelunsj

Jul i åpen restaurant





________________________________________________________________________________________________________________________________

Julebord på hverdager

Velkommen til «julebord midt i uka» fra 23 november-17 desember. Vi tilbyr julebord mandag-torsdag fra midten av november og i desember.

JULEPLUKKMAT
Lian variant av tapas på en tallerken. Små smaker av juletradisjoner av
jomfrusild, laks, julesylte og vår hjemmelagd skinke.
Servert på en ny og spennende måte og med godt garnityr.

JULETORSK
Torsk med baktebeter, estragon og eplesmørsaus.

SPRØ RIBBE
Når vi skriver sprø, er det i dobbelt forstand. Her knaser ribbesvoren og gir
deg en smak av tradisjoner.
Små medisterkaker og pølser,
rødkål med eksotiske smaker og selvfølgelig med god julesaus.

OST
Blåmuggost og pepperkaker.
Servers med honning fra bikuben på Lian.

RISKREM
Vår riskrem er laget med lokal ferskost, med mandelkrokan og søtemulter.


Priser

2-retters kr. 475,-
(Hovedrett og velg til forrett eller dessert)

3-retters kr. 595,-
(Forrett, hovedrett og dessert)

4-retters kr. 715,-
(Forrett, hovedrett, dessert og velg til mellomrett eller
ost)

5-retters kr. 830,-

Kaffe og te er inkludert i prisen.

Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement ta kontakt for pris.



________________________________________________________________________________________________________________________________

Julelunsj

Vi serverer julemat mellom 12:00 og 15:00 mandag til torsdag. Tilbudet gjelder fra 23. november til 17.desember.

Juleplukkmat
Lians variant av tapas på en tallerken. Små smaker av juletradisjoner.

Sprø Ribbe
Her knaser ribbesvoren og gir deg en smak av tradisjoner. Serveres med
medisterkaker og pølser, rødkål, poteter og en god julesaus.


Pinnekjøtt
Vi serverer dampet pinnekjøtt med grovpølser, kålrabistappe, kraft og kokte
poteter.

Riskrem og multer
Vår riskrem er laget med lokal ferskost, med mandelkrokan og søte multer
.

Priser

3-retters med ribbe
kr. 395,-

3-retters med pinnekjøtt
kr. 475,-

Kaffe og te er inkludert i prisen.

NB! Julelunsj/ julemat på dagtid må forhåndsbestilles!

Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement ta kontakt for pris.



________________________________________________________________________________________________________________________________

Jul i åpen restaurant

Vi holder åpent  i onsdagkafeen og søndagsrestauranten gjennom julebordsesongen.

I onsdagskafeen vil vi ha vårt ordinære tilbud med bakst, kaker og kaffe. Det vil i tillegg bli mulig å forhåndsbestille julemat (se julelunsj ovenfor) fra onsdag 24. november til 20. desember.

Onsdag25.11, 02.12, 09.12 og 16.12 kl. 12.00-16.00
– forhåndsbestilt julemeny 3 retters inkl. kaffe/te  kr 395-475,- (barn mellom 3-12 år kr 175, under 3 år gratis)

Søndag: 22.11, 29.11, 06.12, 13.12 og 20.12.
–  forhåndsbestilt julemeny 3 retters inkl. kaffe/te kr 395-475,-(barn mellom 3-12 år kr 175, under 3 år gratis)

NB! søndagsrestauranten holder åpent til 18.00 på julesøndagene (22.11, 29.11, 06.12, 13.12 og 20.12.)
1. bordsetting 13:30/14:00 til 15:15
2. bordsetting 15:30/16:00 til 18:00



Praktisk og økonomisk informasjon

Spørsmål eller bestilling?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Gå til skjema ›