Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Jul på Lian

Vi tilbyr julebord for små og store grupper. Inviter med deg venner, familie, kolleger eller forretningspartnere og ta del i førjulsmagien på Lian. Opplev kortreist julemat i godt selskap og nyt panoramautsikten over Trondheim der byen glitrer i vintermørket.

Julebord helg

Vi tilbyr to ulike helgepakker i julebordsesongen. «Ordinær pakke» tilbys 17-18. og 23-24. november  «Full pakke» tilbys  30-1. november/desember, 7-8. og 14-15. desember. Tykk på de ulike pakkene nedenfor for å se info og priser.

Vi ønsker velkommen til julebord fra klokken 19:00. Julebuffeen åpner 19:30. Baren er åpen til 02:00. Det går trikk fra byen hvert 15. minutt. Vi tilbyr gratis parkering ved restauranten. Det går nattrikk fra restauranten til byen fredag og lørdag klokka 00.42, 01.42 og 02.42.

Ordinær pakke 16-17. og 23-24. november

Vi serverer aperitiff ved ankomst. Dere går til bords og spiser forrett – en tallerken med spennende juleplukkmat. Etter forretten åpnes julebuffeen. Her finner dere både tradisjonsrik julemat og «ujulete» alternativer. Måltidet avsluttes ved dessertbuffeen.

Etter middagen blir det bar og dans i begge etasjene.

Pris kr 795.- per pers 
                                                                            Full pakke 30-1. nov/des, 7-8. og 14-15. des

Vi ønsker velkommen med fakkelallé, levende lys og bål i i Matveien – som for anledningen har byttet navn til Julegata. Der serverer vi gløgg og kortreist fingermat. Det er også mulig å få seg en kjøretur med hest og slede for å virkelig kjenne på julemagien. Etter stemningen er satt i julegata går dere over i restauranten. Der venter forretten, en tallerken med spennende juleplukkmat. Etter forretten åpnes julebuffeen. Her finner dere både tradisjonsrik julemat og «ujulete» alternativer. Måltidet avsluttes ved dessertbuffeen.

Etter middagen serverer vi vår «pangstart-drink» Adventstjerna for vekke dansefoten. Det blir det bar og dans i begge etasjene. Vi serverer også nattmat ute i «de små timer».

Pris kr. 1100.- per pers
Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement påløper en lokalleie på kr. 4000.-

Julebord på hverdager

Velkommen til «julebord midt i uka». Vi tilbyr julebord fra klokka 18:00 mandag-torsdag fra midten av november og i desember. Vi serverer spennende juleplukkmat til forrett, etterfulgt av julebuffe med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og alskens herlig tilbehør. Måltidet avsluttes ved dessertbuffeen. Der finner dere karamellpudding, riskrem, julekaker og andre søtsaker.

Kaffe og te er inkludert i prisen.

Pris julebord hverdag kr. 595.- per pers.
Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement tilfaller en lokalleie på kr. 2500.-

Julelunsj

Vi serverer julelunsj mellom 11:30 og 14:30 hverdager (man-tors) fra midten av november og i desember. Dere får servert spennende juleplukkmat til forrett, etterfulgt av julebuffet med ribbe, medisterkaker, medisterpølse og alskens herlig tilbehør. Måltidet avsluttes med riskrem og rødsaus, julekaker og andre søtsaker.

Kaffe og te er inkludert i prisen.
Pris julelunsj kr. 395.- per person
NB! Julelunsj må forhåndsbestilles!
Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement tilfaller en lokalleie på kr. 2500.-

Jul i åpen restaurant

Vi holder åpent  i onsdagkafeen og søndagsrestauranten gjennom julebordsesongen.

I onsdagskafeen vil vi ha vårt ordinære tilbud med bakst, suppe- og brødbuffe. Det vil i tillegg bli  mulig å forhåndsbestille julelunsjbuffe/ juletallerken (se julelunsj ovenfor) fra onsdag 14. november.

I søndagsrestauranten serverer vi en bugnende julebuffe med suppe, julemat og juledesserter fra 18. november til 16. desember.

Onsdag  – egne priser onsdagskafe
– forhåndsbestilt julelunsjbuffe/ tallerken kr 365.- (barn mellom 3-12 år kr 145, under 3 år gratis)

Søndag – egne priser søndagsrestaurant
– julebuffe inkl. dessert og kaffe/te kr 395.- (barn mellom 3-12 år kr 195.-, under 3 år gratis)

NB! søndagsrestauranten holder åpent til 18.00 på adventssøndagene (2.12, 9.12 og 16.12).
1 bordsetting 13:30 – 16:00
2. bordsetting 16:00 – 18:00

Praktisk og økonomisk informasjon

På denne siden har vi samlet økonomisk og praktisk informasjon vedrørende bryllupsfeiring på Lian.

Vurderer dere å feire den store dagen på Lian?

Kontakt oss per telefon eller e-post for informasjon om kapasitet og tilgjengelighet på ønskede datoer. Reservasjon av dato og lokale skjer skriftlig per e-post. Det er også mulig å avtale visning av lokaler. Når dere har reservert dato og lokale sender vi ut en faktura med et finansielt forskudd. Når denne er betalt er bestillingen gyldig. Forskuddet er på kr 8000.- og trekkes fra den endelige fakturaen. Det er altså ikke en ekstra kostnad.

Dere finner praktisk informasjon, økonomiske betingelser og menyalternativer her på nettsiden vår. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål om bryllupsfeiring her hos oss. Vi bistår dere i planleggingsfasen og gir gjerne råd og tips om hvordan den store dagen kan gjennomføres på best mulig måte. Vi tilbyr alle brudepar som har bestilt bryllup hos oss et møte på restauranten i god til før bryllupet. Vi gjennomfører denne samtalen omtrent 2 måneder før bryllupet, eller når dere selv måtte ønske det. Da avtaler detaljer som levering av pynt, blomster, kaker og utstyr, samt gjennomgår kjøreplanen for kvelden. Vi tilbyr denne planleggingssamtalen for for at dere skal føle at dere er i trygge hender i tiden frem mot bryllupet og for å sikre at vi får muligheten til å levere et helhetlig kvalitetsprodukt i tråd med vårt slagord «kortreist mat i godt selskap».

Fasiliteter og lokaler

Lian restaurant har to etasjer. Begge etasjene har både store og små lokaler som egner seg godt til bryllupsfeiring. Begge etasjene har toaletter og garderobe. Alle rommene har utgang til uteområder. Det er ikke heis mellom etasjene. Det kan rigges opp projektor og lerret i alle rom. Samtlige lokaler har trådløst internett. Møblementet i lokalene varierer, noe som kan påvirke mulige bordoppsett i de ulike rommene.

1. etasje

Kårstua (opptil 40 pers, langbord, hestesko, E-bord, firkantbord)
– sjarmerende lokale med lugn atmosfære

Glasshuset (opptil 30 pers, langbord, hestesko, E-bord, firkantbord)
– lyse, trivelige lokaler med flott utsikt

Rotunden (opptil 60 pers, rundbord, mulig å lage langbord/ T-bord til hovedbord)
– unikt lokale med panoramautsikt

Rotunden + glasshuset (opptil 120 pers, rundbord, mulig å lage langbord/ T-bord til hovedbord)
– unikt lokale med panoramautsikt

2. etasje

Schjølbergstua (opptil 30 pers, langbord, T-bord)
 ærverdig lokale med antikke møbler

Glasshuset (opptil 30 pers, langbord, hestesko, E-bord, firkantbord)
– lyse, trivelige lokaler med flott utsikt

Rotunden (opptil 60 pers, rundbord, mulig å lage langbord/ T-bord til hovedbord)
– unikt lokale med panoramautsikt

Rotunden + glasshuset (opptil 120 pers, rundbord, mulig å lage langbord/ T-bord til hovedbord)
– unikt lokale med panoramautsikt

Det er plass til gavebord og kakebord i lokalene.
Det er mulig å slå sammen flere lokaler om nødvendig. Det er mulig å kjøpe ut en hel etasje eller hele huset om man vil benytte flere/alle lokalene. Det er også mulighet til å leie lavvoen og uteområdet i matveien.

Vielse på Lian? 
Vi har egnede fasiliteter for vielse både innendørs og utendørs. Priser fra kr 5000.-


Økonomiske betingelser

Antall
Dere oppgir et estimert antall gjester ved bestilling. Senest 14 dager før bryllupet må dere melde inn et mer eksakt antall. Oppgi gjerne hvor mange barn det er blant gjestene og hvorvidt disse ønsker egen barnemeny. Dere kan melde fra om mindre endringer i antall (ca. 10%) inntil 4 dager før bryllupsfeiringen uten økonomiske konsekvenser. Dere kan selvsagt melde inn endringer etter dette tidspunktet, men da vi fakturer kuvertpris ved frafall i antall. Vi fakturerer kuvertpris fordi vi allerede har skaffet råvarer og bemanning basert på antallet dere har oppgitt. Endringer i antall skjer skriftlig pr. e-post.

Endring av bestilling
Livet er uforutsigbart og noen ganger fører det til endring i planene. Dersom dere av ulike årsaker ikke kan gjennomføre arrangementet dere har bestilt på Lian restaurant ber vi dere ta kontakt snarest. Vi er svært fleksible. Kanskje vi sammen kan finne en løsning for å unngå avbestilling. Dersom avbestilling er eneste løsning påløper avbestillingsgebyr. Dersom avbestillingen skjer på selve arrangementsdagen eller du uteblir fra avtalen ser vi oss nødt til å fakturere full kuvertpris og lokalleie.

Avbestillingsgebyr

Under 40 personer:kr. 3 500,-
Fra 40 personer:kr. 6 000,-
Fra 60 personer:kr. 10 000,-
Fra 100 personer:kr. 15 000,-

Oppgjør
Våre pristilbud er gyldige i tre måneder. Vi tar både kontanter og kredittkort. Ved fakturering påløper et gebyr på kr 65,-. Vi kan kreve depositum som sikkerhet for våre utgifter. Dersom Lian Restaurant AS blir påført kostnader ut over det som framgår av kontrakten, eksempelvis grunnet uaktsomhet fra noen av gjestene, vil dette bli fakturert arrangementet.

Force Majeure
Ved force majeure gjelder alminnelig praksis. Hendelser utenfor vår kontroll, som streik, lockout, brann, ol. gir oss rett til å heve avtalen uten kompensasjon.

Praktisk informasjon

Klargjøring av lokalet og dekking
Vi blir enige om bordoppsett i god til før bryllupet. Vi er behjelpelige med forslag til oppsett. Personalet ved Lian restaurant rigger bord, kakebord og gavebord etter avtalt bordoppsett. Det dekkes opp med hvite duker, hvite servietter, hvite kubbelys og dekktøy tilpasset menyen.

Dere står fritt til å ta med dere blomster eller annen pynt til bordene og lokalet. Det er også mulig å ta med egne lys og servietter.

Levering av utstyr, pynt og kaker
Levering og henting av utstyr, pynt og kaker, samt tid til rigging og pynting må avtales med bookingkontoret. Restauranten er i kontinuerlig drift og vi kan derfor ikke sette opp faste tidspunkt for rigging og pynting. Vi er behjelpelige med å sette ut enkel pynt, blomster og bordkort og bordkort dersom dere ikke har mulighet til å ordne det selv. Vi ber om at bordkort er sortert etter bordplan og ar annen pynt og utstyr leveres i esker/poser med navn. Dersom riggingen og pyntingen er meget tidkrevende og omfattende kan det påløpe servicegebyr.

Vi ber om at kakeformer/ tiner merkes med navn. Dersom kakene skal over på andre fat, pyntes og lignende må dette noteres på en lapp som tapes på fatet/tinen. Vi tar ikke på oss omfattende pynting med mindre det er avtalt i forkant.

Oppbevaring av utstyr, pynt og kaker
Restauranten er i kontinuerlig drift og vi har derfor ikke mulighet til å oppbevare utstyr, pynt og kaker i lengre perioder. Dere må ta sikte på å ta med dere personlige eiendeler hjem ved selskapets slutt. Etter avtale med bookingkontoret kan utstyr leveres og hentes til andre tider dersom vi har kapasitet til å oppbevare det.

Musikk og underholdning
Dere står fritt til å ordne med musikk og underholdning. Lian restaurant har ikke musikkanlegg eller instrumenter tilgjengelig, så dette må dere ta med selv. Vi kan selvsagt være behjelpelige med å bestille musikkutstyr og musiker gjennom våre samarbeidspartnere. Vi viderefakturerer fra leverandør til kunde. Dersom dere skal ha musikk eller underholdning under arrangementet ber vi om at dere oppgir tidspunkt for når musikerne kommer. Tidspunkt for opp- og nedrigg av utstyr må avtales med bookingkontoret. Grunnet kontinuerlig drift er det ingen garanti for at utstyr kan rigges før selve arrangementsdagen. Dersom riggingen er meget tidkrevende og omfattende kan det påløpe servicegebyr ettersom Lian restaurant må ha personale til stede mens dette pågår.

Kjøreplan
For at gjennomføringen av selskapet skal gå glatt for alle involverte parter er det nødvendig med en detaljert kjøreplan. Vi er behjelpelig med å lage denne og vi gjennomgår detaljene i bryllupsamtalen. Punkter dere kan tenke på allerede nå er tidspunkt for ankomst, servering ved ankomst (aperitiff og/eller fingermat), når skal vi gå til bords, antall taler under middagen, trenger vi projektor og lerret og hvorvidt dere vil ha en beinstrekk eller to underveis.

En bryllupsmiddag har ofte mange taler og underholdningsbidrag. Vi anbefaler at dere utnevner en «toastmaster» eller «visevert» som holder kontroll på kveldens program og introduserer talerne. Av erfaring vet vi at det ikke bør gjennomføres taler akkurat mens gjestene spiser. Klirring fra bestikk er svært forstyrrende og smaksopplevelsen blir ikke den samme dersom maten står og blir kald mens talene pågår. Vi anbefaler altså at hver enkelt rett serveres, nytes og ryddes uten pågående taler. Det passer fint å ha noen velkomsttale, praktisk informasjon og presentasjon av mat før forretten, 1-2 taler mellom forrett og hovedrett og de resterende talene etter hovedretten. Det passer fint å runde av middagen med en «takk for maten-tale» og kort informasjon om at det blir beinstrekk og omrigg av lokale før kaffe og kaker. Taler og innslag kan også foregå mens dere drikker kaffe og spiser kaker.

Mat og drikke
Vi tilbyr flere alternativ til bespisning. Vår «Bryllupspakke» er utvilsomt det mest populære valget. Se egen link til meny. Pakken inkluderer aperitiff, 3-retters middag (forrett, mellomrett og hovedrett – dere tar selv med bryllupskake og kaker til kakebord som dessert), 4 enheter drikke til middagen, kaffe til kakene, snacks (nøtter, saltstenger, potetgull) og nattmat (pølse og lompe).

Dersom dere ikke ønsker «full pakke» eller ønsker å designe kvelden selv kan dere velge fra våre spisekart 2-5 retters og spisekart buffe og plukkmat. Vi kan lage egne drikkepakker.

Vi tilbyr egne barnemenyer for barn opp til 12 år – er «spisekart for de minste». Dersom noen av gjestene har allergier eller spesielle matpreferanser tilpasser vi de ulike rettene til den enkelte slik at også disse gjestene får en «kortreist matopplevelse i godt selskap».

Vi tilbyr også mat til artister og andre som skal bidra under selskapet. Her er det ingen fast meny, våre flinke kokker disker opp med en hovedrett av sesongens råvarer.

Husk å melde inn meny, allergier og eventuelt antall barnemenyer og mat til bidragsytere i god tid.

Vi tilbyr følgende menyer for
Jul på Lian

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Steinvikholm, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 95/ 110

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 95/ 100

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 90

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 115/ 120

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Steinvikholm, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 95/ 110

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 95/ 100

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 90

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 115/ 120

Vi kontakter deg

Legg igjen telefonnummer eller epost-adresse, så tar vi kontakt med deg snarest.