Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Konfirmasjon

Konfirmasjonen markerer en milepæl i livet. Ønsker dere å feire konfirmasjon på sjarmerende Lian restaurant? Vi tilbyr eget lokale, en skreddersydd 3-retters konfirmasjonsmeny og mulighet til å ta med egne kaker. Det er populært å feire konfirmasjon hos oss og det lønner seg å bestille i god tid. Du finner menyer, priser og informasjon om konfirmasjonsfeiring i 2020 nedenfor.

Bestille konfirmasjon på Lian?

Vurderer dere å feire konfirmasjonsdagen på Lian?

Kontakt oss per telefon eller e-post for informasjon om kapasitet og tilgjengelighet på ønskede datoer. Reservasjon av dato og lokale skjer skriftlig per e-post. Det er også mulig å avtale visning av lokaler. Når dere har reservert dato og lokale sender vi ut en faktura med et finansielt forskudd. Når denne er betalt er bestillingen gyldig. Forskuddet er på kr 5000,- og trekkes fra den endelige fakturaen. Det er altså ikke en ekstra kostnad.

Dere finner praktisk informasjon, økonomiske betingelser og menyalternativer her på nettsiden vår. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål om konfirmasjonsfeiring her hos oss. Vi bistår dere i planleggingsfasen og gir gjerne råd og tips om hvordan den store dagen kan gjennomføres på best mulig måte. Vi sender ut et infoskriv i forkant av selskapet for å få avklart detaljer som levering av pynt, blomster, kaker og utstyr. Da avtaler vi også en kjøreplanen for dagen. Vi ønsker å avklare slikt i forkant for at dere skal føle dere ivaretatt og for å sikre at vi får muligheten til å levere et helhetlig kvalitetsprodukt i tråd med vårt slagord «kortreist mat i godt selskap».

Praktisk informasjon og økonomiske betingelser

Fasiliteter og lokaler

Lian restaurant har 2 etasjer med totalt 6 lokaler. Alle lokalene er lyse og trivelige.  Samtlige har flott utsikt over Trondheim. Det er utgang til uteområder fra alle lokaler. Begge etasjene har toaletter og garderobeordninger. Vi deler ut lokaler basert på antall gjester i konfirmasjonselskapene. Det er altså ikke mulig å velge lokale, men man kan gjerne legge inn et ønske. Prisen for leie av lokale er kr. 5000,- (6000,- dersom konfirmasjonen er på bevegelige helligdager). Dere disponerer lokalet fra 12.00-21.00. 

Estimert antall i de ulike lokalene:
NB! Kapasiteten kan  variere ut i fra valgt bordoppsett og type møblement i rommene.

1 etg:

2 etg:

Økonomiske betingelser

Antall
Ved bestilling oppgir du et estimert antall, og senest 14 dager før arrangementet gir du beskjed om et mer eksakt antall. Fram til 4 dager før arrangementet kan dette tallet endres, men ikke med mer enn 10 %. Dette fordi vi skaffer råvarer og bemanning basert på dine behov. Endringer i antall skjer skriftlig pr. epost. Frafall i antall fra 4-0 dager før selskapet blir fakturert (kuvertpris).

Endring av bestilling
Livet kan by på overraskelser. Av og til må planer endres. Dersom det skulle skje i forbindelse med et arrangement på Lian Restaurant ber vi om at du kontakter oss snarest. Kanskje vi finne en god plan B sammen for å unngå avbestilling. En eventuell avbestilling må skje skriftlig.

Avbestillingsgebyr
Dersom du avbestiller selskapet etter det er bekreftet påløper det avbestillingsgebyr.

Under 40 personer:kr. 4000,-
Fra 40 personer:kr. 6 000,-
Fra 60 personer:kr. 10 000,-
Fra 100 personer:kr. 15 000,-

Dersom avbestillingen skjer på selve arrangementsdagen eller du uteblir fra avtalen fakturer vi full kuvertpris og eventuell leie.

Oppgjør
Våre pristilbud er gyldige i tre måneder. Vi tar både kontanter og kredittkort. Ved fakturering påløper et gebyr på kr 65,-. Vi kan kreve depositum som sikkerhet for våre utgifter. Blir Lian Restaurant AS påført kostnader ut over det som framgår av kontrakten, for eksempel på grunn av uaktsomhet fra noen av gjestene vil dette bli fakturert arrangementet.

Force Majeure
Ved force majeure gjelder alminnelig praksis. Hendelser utenfor vår kontroll, som streik, lockout, brann, ol. gir oss rett til å heve avtalen uten kompensasjon.

Praktisk informasjon

Klargjøring av lokalet og dekking
Vi blir enige om bordoppsett i god til før selskapet. Vi er behjelpelige med forslag til oppsett. Personalet ved Lian restaurant rigger bord, kakebord og gavebord etter avtalt bordoppsett. Det dekkes opp med hvite duker, hvite servietter, hvite kubbelys og dekketøy tilpasset menyen. Dere står fritt til å ta med dere blomster eller annen pynt til bordene og lokalet. Det er også mulig å ta med egne lys og servietter.

Levering av utstyr, pynt og kaker
Levering og henting av utstyr, pynt og kaker, samt tid til rigging og pynting må avtales med bookingkontoret. Restauranten er i kontinuerlig drift og vi kan derfor ikke sette opp faste tidspunkt for rigging og pynting. Vi er behjelpelige med å sette ut enkel pynt, blomster og bordkort og bordkort dersom dere ikke har mulighet til å ordne det selv. Vi ber om at bordkort er sortert etter bordplan og at annen pynt og utstyr leveres i esker/poser med navn. Dersom riggingen og pyntingen er meget tidkrevende og omfattende kan det påløpe servicegebyr.

Det er mulig å ta med egne kaker. Vi fakturerer da et serveringsgebyr på 30 kr per person. Serveringsgebyret inngår i enkelte lokalleier (konfirmasjon, bryllup). Levering av kaker må avtales på forhånd. Vi har kjølerom, men lagringsplassen er begrenset.Vi ber om at kakeformer/ tiner merkes med navn. Dersom kakene skal over på andre fat, pyntes og lignende må dette noteres på en lapp som tapes på fatet/tinen. Vi tar ikke på oss omfattende pynting med mindre det er avtalt i forkant.

Oppbevaring av utstyr, pynt og kaker
Restauranten er i kontinuerlig drift og vi har derfor ikke mulighet til å oppbevare utstyr, pynt og kaker i lengre perioder. Dere må ta sikte på å ta med dere personlige eiendeler hjem ved selskapets slutt. Etter avtale med bookingkontoret kan utstyr leveres og hentes til andre tider dersom vi har kapasitet til å oppbevare det.


Plan for selskapet

For at gjennomføringen av selskapet skal gå glatt for alle involverte parter er det nødvendig med en kjøreplan. Vi er behjelpelig med å lage denne per telefon eller e-post. Punkter som må avklares er tidspunkt for ankomst, servering ved ankomst (aperitiff og/eller fingermat), når dere skal gå til bords, antall taler under middagen, om dere trenger projektor og lerret og hvorvidt dere vil ha en beinstrekk eller to underveis.

En selskapsmiddag har varierende antall taler og underholdningsbidrag. Vi anbefaler at dere utnevner en «toastmaster» eller «visevert» som holder kontroll på kveldens program og introduserer talerne hvis dere har mange innslag. Av erfaring vet vi at det ikke bør gjennomføres taler akkurat mens gjestene spiser. Klirring fra bestikk er svært forstyrrende og smaksopplevelsen blir ikke den samme dersom maten står og blir kald mens talene pågår. Vi anbefaler altså at hver enkelt rett serveres, nytes og ryddes uten pågående taler.

Det passer fint å ha velkomsttale, praktisk informasjon og presentasjon av mat før forretten, 1-2 taler mellom forrett og hovedrett og de resterende talene etter hovedretten. Det passer fint å runde av middagen med en «takk for maten-tale» og kort informasjon om at det blir beinstrekk og/eller omrigg av lokale før kaffe og kaker. Taler og innslag kan også foregå mens dere drikker kaffe og spiser kaker.

Mat og drikke

Vi har skreddersydd en egen 3-retters konfirmasjonsmeny.
Vi tilbyr egne barnemenyer for barn opp til 12 år – se «spisekart for de minste».
Dersom noen av gjestene har allergier eller spesielle matpreferanser tilpasser vi de ulike rettene til den enkelte.  Da får også disse gjestene en «kortreist matopplevelse i godt selskap».

Vi tilbyr også mat til artister og andre som skal bidra under selskapet. Her er det ingen fast meny, våre flinke kokker disker opp med en hovedrett av sesongens råvarer. Husk å melde inn meny, allergier, antall og type barnemenyer og hvorvidt det ønskes mat til bidragsytere, i god tid før selskapet.

Musikk og underholdning
Dere står fritt til å ordne med musikk og underholdning. Lian restaurant har ikke musikkanlegg eller instrumenter tilgjengelig, så dette må dere ta med selv. Vi kan selvsagt være behjelpelige med å bestille musikkutstyr og musiker gjennom våre samarbeidspartnere. Vi viderefakturerer fra leverandør til kunde. 

Dersom dere skal ha musikk eller underholdning under arrangementet ber vi om at dere oppgir tidspunkt for når musikerne kommer. Tidspunkt for opp- og nedrigg av utstyr må avtales med bookingkontoret. Grunnet kontinuerlig drift er det ingen garanti for at utstyr kan rigges før selve arrangementsdagen. Dersom riggingen er meget tidkrevende og omfattende kan det påløpe servicegebyr ettersom Lian restaurant må ha personale til stede mens dette pågår.

Vi tilbyr følgende menyer for
Konfirmasjon

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Konfirmasjons-meny for 2020

Forretten består av tre ulike «plukkmatretter» – så her finner alle noe de liker.
Til hovedrett har vi laget tre alternativer du kan velge mellom.
Desserten er hentet fra Willy Wonkas eventyrlige verden!

Forrett – plukkmat

I Spania heter det tapas, en på Lian kaller vi det «Plukkmat fra Trøndelag». De fleste vil like alt – alle vil like noe!


Til forrett serverer vi varmrøkt Frøyalaks med dillmajones,
St. Kristina spekeskinke fra Tynset med asparges og eplesalat, kyllingrullade med pepperrotkrem og revet «Søster Cecicilia-ost» fra Orkdal gårdsysteri.


Inneholder allergener: 3, 7

Hovedrett – velg din favoritt

Indrefilet av okse
Oksekjøtt fra lokale, trønderske produsenter får selskap av bacon, løk, urter, tomat, pastinakkpurre, brokkoli, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter.


Inneholder allergener: 7, 9

Svinenakke
Svinekjøtt fra lokale, trønderske produsenter får selskap av bakte rotgrønnsaker fra Frosta, syltet tomat,  peppersaus og urtestekte småpoteter fra Kvikne.
Inneholder allergener: 7, 9, 10

Bakt kveite
Smakfull storfisk fra Frohavet servert med asparges, byggrynsrisotto, soya- og nøttesmør og potetstappe med gressløk.


Inneholder allergener: 1 (bygg), 4, 6, 7, 9

Dessert – Willy Wonka på Rørostur

Himmelsk sjokolade og grenseløs fantasi –  det er Willy Wonkas varemerke! Vi har latt oss inspirere av Roald Dahls eventyrverden og laget melkesjokoladepudding av tjukkmelk fra Røros og overøst den med mandelkakesmuler og tilbehør av sjokolade, bær og gele.


Inneholder allergener: 3, 7, 8 (mandler)

Priser per variant

Variant 1: Med hovedrett okse indrefilet kr 630,-
Variant 2: Med hovedrett svinenakke kr 595,-
Variant 3: Med hovedrett bakt kveite kr 650,-

Alkoholfri aperitiff ved ankomst er inkludert i prisen.

Øvrig drikke faktureres etter forbruk.

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Steinvikholm, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 95/ 110

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 95/ 100

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 90

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 115/ 120

Spisekart for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr. 250,- (under 3 år, gratis)

Spisekart for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Konfirmasjons-meny for 2020

Forretten består av tre ulike «plukkmatretter» – så her finner alle noe de liker.
Til hovedrett har vi laget tre alternativer du kan velge mellom.
Desserten er hentet fra Willy Wonkas eventyrlige verden!

Forrett – plukkmat

I Spania heter det tapas, en på Lian kaller vi det «Plukkmat fra Trøndelag». De fleste vil like alt – alle vil like noe!


Til forrett serverer vi varmrøkt Frøyalaks med dillmajones,
St. Kristina spekeskinke fra Tynset med asparges og eplesalat, kyllingrullade med pepperrotkrem og revet «Søster Cecicilia-ost» fra Orkdal gårdsysteri.


Inneholder allergener: 3, 7

Hovedrett – velg din favoritt

Indrefilet av okse
Oksekjøtt fra lokale, trønderske produsenter får selskap av bacon, løk, urter, tomat, pastinakkpurre, brokkoli, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter.


Inneholder allergener: 7, 9

Svinenakke
Svinekjøtt fra lokale, trønderske produsenter får selskap av bakte rotgrønnsaker fra Frosta, syltet tomat,  peppersaus og urtestekte småpoteter fra Kvikne.
Inneholder allergener: 7, 9, 10

Bakt kveite
Smakfull storfisk fra Frohavet servert med asparges, byggrynsrisotto, soya- og nøttesmør og potetstappe med gressløk.


Inneholder allergener: 1 (bygg), 4, 6, 7, 9

Dessert – Willy Wonka på Rørostur

Himmelsk sjokolade og grenseløs fantasi –  det er Willy Wonkas varemerke! Vi har latt oss inspirere av Roald Dahls eventyrverden og laget melkesjokoladepudding av tjukkmelk fra Røros og overøst den med mandelkakesmuler og tilbehør av sjokolade, bær og gele.


Inneholder allergener: 3, 7, 8 (mandler)

Priser per variant

Variant 1: Med hovedrett okse indrefilet kr 630,-
Variant 2: Med hovedrett svinenakke kr 595,-
Variant 3: Med hovedrett bakt kveite kr 650,-

Alkoholfri aperitiff ved ankomst er inkludert i prisen.

Øvrig drikke faktureres etter forbruk.

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 89.-

Flaske kr 420.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 69.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 1000,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 445.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 635.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 80.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 90.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 69.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 59.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 35.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Steinvikholm, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 95/ 110

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 95/ 100

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 95/120.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 85.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 90

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 115/ 120

Spisekart for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr. 250,- (under 3 år, gratis)

Spisekart for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Spisekart for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Vi kontakter deg

Legg igjen telefonnummer eller epost-adresse, så tar vi kontakt med deg snarest.