Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Minnesamvær

Mange samler familie og venner til minnesamvær etter begravelsesseremonien. På Lian kan dere nyte god, kortreist mat i en rolig atmosfære, rammet inn av en helt fantastisk utsikt over fjord, fjell, by og land i Trøndelag. Vi har lokaler som passer både for store og små minnesamvær.

Vi tilbyr følgende menyer for
Minnesamvær

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Spisekart for minnesamvær

Spisekart 1

Snitter, karbonade og kake

Når man lager og serverer karbonader og snitter skal man pleie tradisjon og håndverk. Det skal være raust med pålegg og smaksrikt garnityr.

Snitter
Håndpillede reker med salat, sitron og majones på loffskive.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 2, 3, 7

Langtidsstekt roastbiff fra Meråker med sylteagurk, løk og remulade på grovbrød.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 3, 7

Karbonadesmørbrød
Pannestekte, lune karbonader på grovt brød med salat, Lians ertestuing og mjukstekt løk.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7

Kake
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8(mandler)

Kaffe/te
Karbonade, 2 snitter og kake kr. 345,-
Ekstra snitter kr.45,-


Spisekart 2

 Sodd og kake

Hellig  for trønderen, litt uforståelig for de utenfra – men tradisjonsmat med stor T!

Sodd
Med opphav fra trøndelag servert med gulerøtter, potet og flatbrød. To serveringer.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7, 9

Kake 
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8(mandler)

Kaffe/te
Sodd, to serveringer og kake kr. 395,-

Spisekart Buffé og Plukkmat

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 30 personer
Alle spisekartene er inkl. kaffe/te.

Alternativ 1: Plukkmatbuffét

Småplukk
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Matjessild fra Ørlandet med eggesalat og rugbrødsmuler
Inneholder allergener: 1(rug) 3, 4, 7

Blåskjell dampet i lokalt øl med urter
Inneholder allergener: 2, 9

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Stekte lokale pølser med eple
Inneholder allergener: 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 7

Varmmat
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Laksepanne med byggrynsrisotto og reker
Inneholder allergener: 1(bygg), 2, 4, 7

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7, 8(pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Dessert
«Fruktig og tjukk Rørosing» – en spennende variant av panna cotta / fløtepudding laget av økologisk tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Desserten toppes med tindvebær.
Inneholder allergener: 7

Små biter med kake, med krem og bær
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7

Pris kr.630,-


Alternativ 2: Plukkmat på bordet

Plukkmat på bordet
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Varmmat på buffé
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7 8 (pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7

Dessert
Dagens kakestykke med marmelade og bær
Inneholder allergener: 1(hvete) 3, 7

Pris kr.530,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.xxx,-/flaske

Spisekart selskap – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på spisekartet til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters spisekart. I spisekartet som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt spisekart til ditt selskap.


Spisekart 1

SPEKESKINKE
St. Kristina spekeskinke fra Tynset. Skinka er en av Norges beste! Den serveres med krutonger av honningristet brød,  snøfriskkrem, syltede kantareller og ristede nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8 (pinjekjerner)

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur, noe som gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

LAM
Med stolthet serverer vi mørt og rosastekt lam fra Trollheimen.
Det får selskap av søtlig gulrot- og gresskarkrem, sopp, urter, rosmarinsaus og potetterte.
Inneholder allergener: 3, 7, 9, 10

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

FLØTEPUDDING
Dette er vår variant av den berømte italienske desserten panna cotta.
Vi lager den av tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Vi topper den med tindebær og  kaller den «Fruktig og tjukk Rørosing».
Inneholder allergener: 7

Priser 

2-retters
kr. 545,-

3-retters
kr. 595,-

4-retters
kr. 695,-

5-retters
kr. 745,-

Anbefalte viner til spisekart 1

Vin til forrett: Von Winning Riesling  kr. 495,-
Vin mellomrett:
Mas la Chevalière Chardonnay Bio kr. 445,-
Vin til hovedrett: Odfjell Armador Carmenère kr. 445,-
Vin til osterett og dessert: Zantho Beerenauslese, Østerike kr. 625,-
Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Spisekart 2

LAKS
Laks fra Frøya. Vi varmrøyker fisken selv og serverer den med sursøt kålsalat, majones av bakte eggeplommer og eple- og betevinaigrette.
Inneholder allergener: 3, 4

SVINENAKKE
Saftig, langtidsstekt svinenakke. Serveres med pastinakkrem, syltede tomater, kremet peppersaus og småpoteter med nøttesmør.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7, 9

KARAMELLISERT KREM
Vi har latt oss inspirere av créme brûlée. Vi har laget vår egen vri med lokal brunost, bakt mandelkake og fennikelsalat.
Inneholder allergener: 3, 7, 8(mandel)

Priser:

2-retters kr.435,-

3-retters kr.535,-

4-retters kr.595,-

Anbefalte viner til spisekart 2

Vin til forrett: Von Winning Riesling, Tyskland kr. 495,- 
Vin til hovedrett: MJ Special Edition F. Lurton, Frankrike kr. 445,-
Vin til osterett: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-
Vin til dessert: Caszes Muscat de Rivesaltes, Frankrike kr. 775,-
Inneholder allergener: 12 (Sulfitt)


Spisekart 3

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur. Det gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

KALV
Hovedretten består av kalv i to varianter –  en rosastekt filet og en langtidsbakt ragu.  Den serveres spisskål, potetterte med ost og urter, bakte beter, løkkrem og portvinssaus.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

PJALT OG PLOMMER
Desserten er laget av ferskost og blåbær. Den er anrettet lagvis med honningstekt Røros-pjalt og likørbakte plommer.
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7

Priser

2-retters kr. 545,-

3-retters kr. 625,-

4-retters kr. 695,-

Anbefalte viner til spisekart 3

Vin til forrett: Campo Alegre Verdejo, Spania kr. 480,-
Vin til hovedrett:
Masi Campofiorin, Italia kr. 520,-
Vin til osterett og dessert: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-

Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Spisekart for minnesamvær

Spisekart 1

Snitter, karbonade og kake

Når man lager og serverer karbonader og snitter skal man pleie tradisjon og håndverk. Det skal være raust med pålegg og smaksrikt garnityr.

Snitter
Håndpillede reker med salat, sitron og majones på loffskive.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 2, 3, 7

Langtidsstekt roastbiff fra Meråker med sylteagurk, løk og remulade på grovbrød.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 3, 7

Karbonadesmørbrød
Pannestekte, lune karbonader på grovt brød med salat, Lians ertestuing og mjukstekt løk.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7

Kake
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8(mandler)

Kaffe/te
Karbonade, 2 snitter og kake kr. 345,-
Ekstra snitter kr.45,-


Spisekart 2

 Sodd og kake

Hellig  for trønderen, litt uforståelig for de utenfra – men tradisjonsmat med stor T!

Sodd
Med opphav fra trøndelag servert med gulerøtter, potet og flatbrød. To serveringer.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7, 9

Kake 
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8(mandler)

Kaffe/te
Sodd, to serveringer og kake kr. 395,-

Spisekart Buffé og Plukkmat

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 30 personer
Alle spisekartene er inkl. kaffe/te.

Alternativ 1: Plukkmatbuffét

Småplukk
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Matjessild fra Ørlandet med eggesalat og rugbrødsmuler
Inneholder allergener: 1(rug) 3, 4, 7

Blåskjell dampet i lokalt øl med urter
Inneholder allergener: 2, 9

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Stekte lokale pølser med eple
Inneholder allergener: 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 7

Varmmat
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Laksepanne med byggrynsrisotto og reker
Inneholder allergener: 1(bygg), 2, 4, 7

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7, 8(pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Dessert
«Fruktig og tjukk Rørosing» – en spennende variant av panna cotta / fløtepudding laget av økologisk tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Desserten toppes med tindvebær.
Inneholder allergener: 7

Små biter med kake, med krem og bær
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7

Pris kr.630,-


Alternativ 2: Plukkmat på bordet

Plukkmat på bordet
Frøyalaks med urtemajones
Inneholder allergener: 3, 4

Lokal spekemat lagt på bondeomelett med snøfriskkrem
Inneholder allergener: 3, 7

Askestekt ost med Lianmarmelade
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7

Varmmat på buffé
Småsteik i rødvinssaus – okse høyrygg kokt i egen kraft med sopp og rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

Tilbehør
Betesalat
Saltbakte poteter
Oliven
Lianmajones og urtepesto
Inneholder allergener: 3, 7 8 (pinjekjerner)

Hjemmebakt surdeigsbrød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7

Dessert
Dagens kakestykke med marmelade og bær
Inneholder allergener: 1(hvete) 3, 7

Pris kr.530,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.xxx,-/flaske

Spisekart selskap – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på spisekartet til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters spisekart. I spisekartet som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt spisekart til ditt selskap.


Spisekart 1

SPEKESKINKE
St. Kristina spekeskinke fra Tynset. Skinka er en av Norges beste! Den serveres med krutonger av honningristet brød,  snøfriskkrem, syltede kantareller og ristede nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7, 8 (pinjekjerner)

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur, noe som gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

LAM
Med stolthet serverer vi mørt og rosastekt lam fra Trollheimen.
Det får selskap av søtlig gulrot- og gresskarkrem, sopp, urter, rosmarinsaus og potetterte.
Inneholder allergener: 3, 7, 9, 10

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

FLØTEPUDDING
Dette er vår variant av den berømte italienske desserten panna cotta.
Vi lager den av tjukkmelk fra Røros og hvit sjokolade. Vi topper den med tindebær og  kaller den «Fruktig og tjukk Rørosing».
Inneholder allergener: 7

Priser 

2-retters
kr. 545,-

3-retters
kr. 595,-

4-retters
kr. 695,-

5-retters
kr. 745,-

Anbefalte viner til spisekart 1

Vin til forrett: Von Winning Riesling  kr. 495,-
Vin mellomrett:
Mas la Chevalière Chardonnay Bio kr. 445,-
Vin til hovedrett: Odfjell Armador Carmenère kr. 445,-
Vin til osterett og dessert: Zantho Beerenauslese, Østerike kr. 625,-
Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Spisekart 2

LAKS
Laks fra Frøya. Vi varmrøyker fisken selv og serverer den med sursøt kålsalat, majones av bakte eggeplommer og eple- og betevinaigrette.
Inneholder allergener: 3, 4

SVINENAKKE
Saftig, langtidsstekt svinenakke. Serveres med pastinakkrem, syltede tomater, kremet peppersaus og småpoteter med nøttesmør.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 7, 9

KARAMELLISERT KREM
Vi har latt oss inspirere av créme brûlée. Vi har laget vår egen vri med lokal brunost, bakt mandelkake og fennikelsalat.
Inneholder allergener: 3, 7, 8(mandel)

Priser:

2-retters kr.435,-

3-retters kr.535,-

4-retters kr.595,-

Anbefalte viner til spisekart 2

Vin til forrett: Von Winning Riesling, Tyskland kr. 495,- 
Vin til hovedrett: MJ Special Edition F. Lurton, Frankrike kr. 445,-
Vin til osterett: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-
Vin til dessert: Caszes Muscat de Rivesaltes, Frankrike kr. 775,-
Inneholder allergener: 12 (Sulfitt)


Spisekart 3

KVEITE
Kveite fra Frohavet. Fisken bakes på lav temperatur. Det gjør den saftig og gir den god smak. Serveres med blomkål stekt med ramsløk, frisk eplesmørsaus og jordskokkchips.
Inneholder allergener: 4, 7

KALV
Hovedretten består av kalv i to varianter –  en rosastekt filet og en langtidsbakt ragu.  Den serveres spisskål, potetterte med ost og urter, bakte beter, løkkrem og portvinssaus.
Inneholder allergener: 7, 9

OST
Gode lokale oster servert med Lianmarmelade og brødpinne.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7, 9

PJALT OG PLOMMER
Desserten er laget av ferskost og blåbær. Den er anrettet lagvis med honningstekt Røros-pjalt og likørbakte plommer.
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7

Priser

2-retters kr. 545,-

3-retters kr. 625,-

4-retters kr. 695,-

Anbefalte viner til spisekart 3

Vin til forrett: Campo Alegre Verdejo, Spania kr. 480,-
Vin til hovedrett:
Masi Campofiorin, Italia kr. 520,-
Vin til osterett og dessert: Casotto del Merlo, Valpolicella, Italia kr. 625,-

Inneholder allergener: 12 (sulfitt)


Vi kontakter deg

Legg igjen telefonnummer eller epost-adresse, så tar vi kontakt med deg snarest.