Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Økonomisk og praktisk informasjon – Julebord

Her har vi samlet økonomisk og praktisk informasjon vedrørende julebord på Lian.

Bestille julebord på Lian

Vurderer dere å ha årets julebord på Lian?

Kontakt oss per telefon eller e-post for informasjon om kapasitet og tilgjengelighet på ønskede datoer. Endelig reservasjon skjer skriftlig per e-post. Når dere har reservert dato sender vi ut en faktura med et finansielt forskudd. Når denne er betalt er bestillingen gyldig. Forskuddet er basert på antall gjester i selskapet og trekkes fra den endelige fakturaen. Det er altså ikke en ekstra kostnad.

Dere finner praktisk informasjon, økonomiske betingelser og menybeskrivelser her på nettsiden vår. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål om julebord her hos oss. Vi bistår dere i planleggingsfasen og gir gjerne råd og tips om hvordan årets julebord kan gjennomføres på best mulig måte.

Fasiliteter og lokaler

Lian restaurant har to etasjer med totalt 6 lokaler i ulike størrelser. Alle er lyse og trivelige, og har en fantastisk utsikt over Trondheim by.  Begge etasjene har toalett og garderobe. Det er utgang til uteområder fra alle lokalene. Det er mulig å sette opp projektor og lerret i alle lokaler. Det er trådløst nett på hele restauranten. Det er ikke heis mellom etasjene. 

Julebord er «åpne arrangement». Det betyr vi fyller hele huset med glade mennesker, musikk og deilig julemat. Gjester som har bestilt sammen får selvsagt sitte samlet,  men får i tillegg hyggelig selskap av andre juleselskap.

Det er mulig å leie eget lokale eksklusivt for ditt selskap. Ta kontakt for pris.

Økonomiske betingelser

Finansielt forskudd

Reservasjon av lokalet er gyldig når vi har mottatt bekreftelse pr. e-post og forskudd er betalt.

Det er ikke mulig å reservere flere dager, for så å velge én. Vi opererer ikke med ventelister på populære datoer.

Finansielt forskudd julebord helg kr 15.000,-

Endring og avbestilling

Antall

Dere oppgir et estimert antall gjester ved bestilling. Senest 14 dager før julebordet må dere melde inn et mer eksakt antall. Dere kan melde fra om mindre endringer i antall (ca. 10%) inntil 4 dager før julebordet uten økonomiske konsekvenser. Dere kan selvsagt melde inn endringer etter dette tidspunktet, men da vi fakturer kuvertpris ved frafall i antall. Vi fakturerer kuvertpris fordi vi allerede har skaffet råvarer og bemanning basert på antallet dere har oppgitt. Endringer i antall skjer skriftlig pr. epost.

Endring av bestilling

Livet er uforutsigbart og noen ganger fører det til endring i planene. Dersom dere av ulike årsaker ikke kan gjennomføre arrangementet dere har bestilt på Lian restaurant ber vi dere ta kontakt snarest. Vi er svært fleksible. Kanskje vi sammen kan finne en løsning for å unngå avbestilling. Dersom avbestilling er eneste løsning påløper avbestillingsgebyr. Dersom avbestillingen skjer på selve arrangementsdagen eller du uteblir fra avtalen ser vi oss nødt til å fakturere full kuvertpris og lokalleie.

Avbestillingsgebyr

Under 40 personer:     kr.   3 500,-

Fra 40 personer:          kr.   6 000,-

Fra 60 personer:          kr. 10 000,-

Fra 100 personer:        kr. 15 000,-

Oppgjør

Våre pristilbud er gyldige i tre måneder. Vi tar både kontanter og kredittkort. Ved fakturering påløper et gebyr på kr 65,-. Vi kan kreve depositum som sikkerhet for våre utgifter.

Dersom Lian Restaurant AS blir påført kostnader ut over det som framgår av kontrakten, eksempelvis grunnet uaktsomhet fra noen av gjestene, vil dette bli fakturert arrangementet.

Force Majeure

Ved force majeure gjelder alminnelig praksis. Hendelser utenfor vår kontroll, som streik, lockout, brann, ol. gir oss rett til å heve avtalen uten kompensasjon.