Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Jul på Lian

Vi tilbyr julebord for små og store grupper, både i ukedager og helger. Inviter med deg venner, familie, kolleger eller forretningspartnere og nyt førjulsmagien på Lian. Opplev kortreist julemat i godt selskap, og nyt panoramautsikten over Trondheim der byen glitrer i vintermørket.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Julekonsert med Charlotte Audestad

Julebord hverdag

Julelunsj





________________________________________________________________________________________________________________________________

Julebord på hverdager

Velkommen til «julebord midt i uka» fra 23 november-12 desember. Vi tilbyr julebord mandag-torsdag fra midten av november og i desember.

JULEPLUKKMAT
Lian variant av tapas på en tallerken. Små smaker av juletradisjoner av
jomfrusild, laks, julesylte og vår hjemmelagd skinke.
Servert på en ny og spennende måte og med godt garnityr.

RIBBE PÅ TUR
Sprøstekt ribbe med grove
julepølser tilsmakt med nellik og appelsin, medisterkaker med eplebiter,
smaksrik rødkål, julesaus og mandelpoteter.

RISKREM
Vår riskrem med fyldig rødsaus. Tilsmakt mandeldråper, hakket mandler og sjokolade.

TILVALG:
JULETORSK

Torsk med baktebeter, estragon og eplesmørsaus.

OST
Blåmuggost og pepperkaker.
Servers med honning fra bikuben på Lian.


Priser

3-retters kr. 595,-
(Forrett, hovedrett og dessert)

Torsk tilvalg kr. 120,-

Ost tilvalg kr. 95,-

Tilvalg gjøres for hele selskapet, ikke enkeltvis.

Kaffe og te er inkludert i prisen.

Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement ta kontakt for pris.



________________________________________________________________________________________________________________________________

Julelunsj

Vi serverer julemat mellom 12:00 og 15:00 mandag til torsdag. Tilbudet gjelder fra 23. november til 11.desember.

Juleplukkmat
Lians variant av tapas på en tallerken. Små smaker av juletradisjoner.

Sprø Ribbe
Her knaser ribbesvoren og gir deg en smak av tradisjoner. Serveres med
medisterkaker og pølser, rødkål, poteter og en god julesaus.


Pinnekjøtt
Vi serverer dampet pinnekjøtt med grovpølser, kålrabistappe, kraft og kokte
poteter.

Tradisjonell riskrem
Riskrem med rødsaus

Priser

3-retters med ribbe
kr. 395,-

3-retters med pinnekjøtt
kr. 475,-

Kaffe og te er inkludert i prisen.

NB! Julelunsj/ julemat på dagtid må forhåndsbestilles!

Julebord er fellesarrangementer.
Ønsker du eget lokale eksklusivt for ditt arrangement ta kontakt for pris.



________________________________________________________________________________________________________________________________



Praktisk og økonomisk informasjon

Spørsmål eller bestilling?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Gå til skjema ›