Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Selskapsmenyer

Her finner du informasjon om bestilling av selskap og arrangement, størrelse på lokaler, leiekostnader, økonomiske betingelser, praktisk informasjon og alternativ for drikke og bespisning.
Dersom du ønsker hjelp til å skreddersy et spennende arrangement – ta kontakt, vi bistår gjerne!

Vi tilbyr følgende menyer for
Selskapsmenyer

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Selskapsmeny – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på menyen til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters meny. Rettene er nøye utvalgt og satt sammen til 3 ulike menyer for å danne et riktig smaksbilde. I menyene som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt meny til ditt selskap.


Vår anbefalte sesongmeny januar-april 2020

Sesongmeny mai-august 2020

LAKS
Røkt laksetartar fra Frøya med agurkperler, revet pepperrot og rugchips.
Inneholder allergener: 1 (rug), 3, 4 (laks), 10.

TORSK
Frohavets bakte torskerygg med trøffelsamørsaus og fritert mandelpotet.
Inneholder allergener: 4 (torsk), 7 (smør, melk)

REINSDYR
Rørosrein med potet-/sellerikrem. Kongeøsters og solbærsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk, smør), 9, 12.

KJERNEMELKGRANITE
Servert med tyttebærstrø og sprø kjeks.
Inneholder allergener: 1(Hvete) ,7 (melk).

SITRONTERTE MED «BRENT» MARENGS
Lianprim med sjokoladekrem
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7 (smør, melk).

Priser

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-

Meny 2

TRONFJELL SPEKESKINKE
Svineterrin og røkte rødbeter. Estragonkrem og «poppede» solsikkekjerner.

Inneholder allergener: 3, 10

SMØRSTEKT PIGGVAR
Hitrakrabbe og skjørost»rullade». Sitronsyltet fennikel og kremet skalldyrsaus.
Inneholder allergener: 2, 4 (piggvar), 7 (melk og smør), 9.

TRØNDERSK OKSE I TO VARIANTER
Rosastekt filet og langtidsbraisert bringe. Sellerikrem og syltet småløk. Østersopp og spinat. Oksesjy og ovnsbakt Kviknemandel.
Inneholder allergener: 7(melk og smør), 9, 12.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

SJOKOLADE- OG TJUKKMELKS»IGLO»
Honningstekt rørospjalt og bringebærsaus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 6, 7(fløte og melk).

Priser 

2-retters kr. 485,-

3-retters kr. 595,-

4-retters kr. 720,-

5-retters kr. 835,-


Meny 3

HJORT ROASTBEEF
Hjemmelaget einebærprim, syrnet spisskål med tindved og sprø jordskokk.
Inneholder allergener: 7 (fløte).

KVEITE «SASHIMI»
Dampet kål og pepperrot. Syltynt og sprøtt rugbrød. Sitronsmørsaus.
Inneholder allergener: 1 (rug og hvetemel), 7 (smør og fløte).

FJELLAM
Karamellisert småløk, grillet søtpotetskive med spisskummin og røstipotet. Lam og steinsoppsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk og smør), 9, 12.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

«BONDEPIKER I FRI DRESSUR»
Lians eplekompott, ferskostkrem fra Grindal med hvit sjokolade og lime. Krydderkavring og pistasjkrokan.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 7 (melk), 8 (pistasjnøtter).

Priser:

2-retters kr.495,-

3-retters kr.605,-

4-retters kr.735,-

5-retters kr. 850,-


Meny Plukkmatbuffé

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 25 personer
inkl. kaffe/te.

Plukkmatbuffé fra Trøndelag

Fisk og skalldyr:
Lians røkte laks
Inneholder allergener: 3, 4 (laks)

Sitron – og ingefærmarinert kveite
Inneholder allergener: 4 (kveite)

Fennikel – og epledampede blåskjell
Inneholder allergener: 2 (blåskjell), 9

Kjøtt:
Gingravet hjort med syrnet rødkål
Inneholder allergener: 7(melk)

Bondeomelett med sennepsglasert skinke
Inneholder allergener: 3, 10

Lam marinert i mynteyoghurt
Inneholder allergener: 7 (melk), 9

Speke- og ostefjøl
Inneholder allergener: 7 (melk), 8

Grønnsaker:
Bakte beter med honning og gresskarkjerner
Inneholder allergener: 7(melk)

Tomatsalat med friske urter, løk og vinaigrette
Inneholder allergener:

Cous-cous med bakte grønnsaker
Inneholder allergener: 1(hvete), 9

Eple- og potetsalat med valnøtter
Inneholder allergener: 3, 7(melk), 8(valnøtter), 10

Tilbehør:
Hvitløksmajones
Rømmedressing med gressløk
Paprikasaus

Inneholder allergener: 3, 7(melk)

Nystekt brød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7(melk)

Varmmat:

Fisk- og skalldyrsgryte med byggryn
Inneholder allergener: 1(byggryn), 2(reker), 4, 7, 9

Langtidskokt okse kokt i god kraft av rødvin, grønnsaker og masse krydder
Inneholder allergener: 9, 12

Helbakt blomkål lagt på ovnsstekte rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

«Knuste» småpoteter bakt i ovnen med persille, sitron, olje og urter. Gratinert med revet ost
Inneholder allergener: 7(melk)

Dessert
Kokkens dessertfjøl, tre ulike desserter med godt tilbehør
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7(melk), 8

Kr.685,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.435,-/flaske

Håndtverksmeny

Forrett

Plukkmatfjøl – Lians versjon av tapas.
Litt fisk, litt kjøtt og masse godt tilbehør. Brød og ramsløkmajones.

Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 4, 7(melk), 9, 10



Hovedrett

Oksebringe i rødvinsaus
Mørt og smakfullt kjøtt med bakte rotgrønnsaker og potetstappe.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12

***

Grillet lammeknoke
Servert med rotmos og bakte potetperler. Lammekraft med hvitløk.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12



Langtidskokt svinekjake
Eple og pepperrot. Servert med grove pølser, ølbraisert løk og potetstappe.
Inneholder allergener: 1 (bygg, malt), 7 (melk), 9

***

Fisk og skalldyrsgryte
Fersk fisk og skalldyr i fløte og hvitvinsaus. Ferske grønnsaker og persillepoteter med hvitløk og sitron.
Inneholder allergener: 1(bygg) 2, 4, 7 (melk), 9, 12



Kokkens dessertfest
3 desserter på delefjøl servert med frukt, bær, sjokolade og saus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 7 (melk), 8

Selskapet velger en felles hovedrett for alle
2 retter: kr.425,-
3 retter: kr.525,-

Sommerfest

Ta med deg kolleger, familie eller venner og nyt topp stemning, unik utsikt og kortreist sommermat på Lian!

Vi serverer en 3-retters sommerfristelse! Forretten består av trøndersk plukkmat, hovedretten er en sommerlig grillmatbuffè og desserten er jordbær og rabarbra! Kaffe/ te er inkludert. Pris: 545.-

Sommerbord kan kombineres med morsomme aktiviteter som teambuildingsaktiviteter, mataktiviteter, øl eller vinkurs. Ta kontakt – vi skreddersyr gjerne et opplegg for deg og ditt arrangement!

Sommerbord er et åpent arrangement og arrangeres onsdager, torsdager og fredager i mai og juni. Det er mulig å booke eget lokale (kr 3000). Ta kontakt dersom du ønsker tilbud om sommerfest på andre datoer.

Meny for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr. 250,- (under 3 år, gratis)

Meny for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Meny for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Meny for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 850,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 105.-

Flaske kr 435.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 70.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 850,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 425.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 625.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto della Valpolicella Classico 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 95.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 95.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 60.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 55.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 40.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 110/125.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 95.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 105,-

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 105,-

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 115/125.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 95.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 95,-

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 120/130,-

Selskapsmeny – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på menyen til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters meny. Rettene er nøye utvalgt og satt sammen til 3 ulike menyer for å danne et riktig smaksbilde. I menyene som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt meny til ditt selskap.


Vår anbefalte sesongmeny januar-april 2020

Sesongmeny mai-august 2020

LAKS
Røkt laksetartar fra Frøya med agurkperler, revet pepperrot og rugchips.
Inneholder allergener: 1 (rug), 3, 4 (laks), 10.

TORSK
Frohavets bakte torskerygg med trøffelsamørsaus og fritert mandelpotet.
Inneholder allergener: 4 (torsk), 7 (smør, melk)

REINSDYR
Rørosrein med potet-/sellerikrem. Kongeøsters og solbærsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk, smør), 9, 12.

KJERNEMELKGRANITE
Servert med tyttebærstrø og sprø kjeks.
Inneholder allergener: 1(Hvete) ,7 (melk).

SITRONTERTE MED «BRENT» MARENGS
Lianprim med sjokoladekrem
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7 (smør, melk).

Priser

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-

Meny 2

TRONFJELL SPEKESKINKE
Svineterrin og røkte rødbeter. Estragonkrem og «poppede» solsikkekjerner.

Inneholder allergener: 3, 10

SMØRSTEKT PIGGVAR
Hitrakrabbe og skjørost»rullade». Sitronsyltet fennikel og kremet skalldyrsaus.
Inneholder allergener: 2, 4 (piggvar), 7 (melk og smør), 9.

TRØNDERSK OKSE I TO VARIANTER
Rosastekt filet og langtidsbraisert bringe. Sellerikrem og syltet småløk. Østersopp og spinat. Oksesjy og ovnsbakt Kviknemandel.
Inneholder allergener: 7(melk og smør), 9, 12.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

SJOKOLADE- OG TJUKKMELKS»IGLO»
Honningstekt rørospjalt og bringebærsaus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 6, 7(fløte og melk).

Priser 

2-retters kr. 485,-

3-retters kr. 595,-

4-retters kr. 720,-

5-retters kr. 835,-


Meny 3

HJORT ROASTBEEF
Hjemmelaget einebærprim, syrnet spisskål med tindved og sprø jordskokk.
Inneholder allergener: 7 (fløte).

KVEITE «SASHIMI»
Dampet kål og pepperrot. Syltynt og sprøtt rugbrød. Sitronsmørsaus.
Inneholder allergener: 1 (rug og hvetemel), 7 (smør og fløte).

FJELLAM
Karamellisert småløk, grillet søtpotetskive med spisskummin og røstipotet. Lam og steinsoppsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk og smør), 9, 12.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

«BONDEPIKER I FRI DRESSUR»
Lians eplekompott, ferskostkrem fra Grindal med hvit sjokolade og lime. Krydderkavring og pistasjkrokan.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 7 (melk), 8 (pistasjnøtter).

Priser:

2-retters kr.495,-

3-retters kr.605,-

4-retters kr.735,-

5-retters kr. 850,-


Meny Plukkmatbuffé

Trøndelagsregionen, Møredistriktet og de nordlige delene av Hedemark og Oppland er proppfulle av fantastiske råvarer – alle med kort reisevei til kjøkkenet på Lian restaurant. Våre kortreiste råvarer får godt selskap av nasjonale og internasjonale smaker og teknikker, eller eldgamle lokale tradisjoner. «Plukkmat» er Lians eget «tapaskonsept» basert på den spanske tapastradisjonen og det erkenorske «koldtbordet». Her møtes kortreist mat og godt selskap.

Minimumsantall: 25 personer
inkl. kaffe/te.

Plukkmatbuffé fra Trøndelag

Fisk og skalldyr:
Lians røkte laks
Inneholder allergener: 3, 4 (laks)

Sitron – og ingefærmarinert kveite
Inneholder allergener: 4 (kveite)

Fennikel – og epledampede blåskjell
Inneholder allergener: 2 (blåskjell), 9

Kjøtt:
Gingravet hjort med syrnet rødkål
Inneholder allergener: 7(melk)

Bondeomelett med sennepsglasert skinke
Inneholder allergener: 3, 10

Lam marinert i mynteyoghurt
Inneholder allergener: 7 (melk), 9

Speke- og ostefjøl
Inneholder allergener: 7 (melk), 8

Grønnsaker:
Bakte beter med honning og gresskarkjerner
Inneholder allergener: 7(melk)

Tomatsalat med friske urter, løk og vinaigrette
Inneholder allergener:

Cous-cous med bakte grønnsaker
Inneholder allergener: 1(hvete), 9

Eple- og potetsalat med valnøtter
Inneholder allergener: 3, 7(melk), 8(valnøtter), 10

Tilbehør:
Hvitløksmajones
Rømmedressing med gressløk
Paprikasaus

Inneholder allergener: 3, 7(melk)

Nystekt brød og Rørossmør
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 7(melk)

Varmmat:

Fisk- og skalldyrsgryte med byggryn
Inneholder allergener: 1(byggryn), 2(reker), 4, 7, 9

Langtidskokt okse kokt i god kraft av rødvin, grønnsaker og masse krydder
Inneholder allergener: 9, 12

Helbakt blomkål lagt på ovnsstekte rotgrønnsaker
Inneholder allergener: 9

«Knuste» småpoteter bakt i ovnen med persille, sitron, olje og urter. Gratinert med revet ost
Inneholder allergener: 7(melk)

Dessert
Kokkens dessertfjøl, tre ulike desserter med godt tilbehør
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7(melk), 8

Kr.685,-


Vin til plukkmat

Husets viner passer ypperlig til plukkmat. Hvilke husets viner vi har inne vil variere. Dersom det er ønskelig kan vi finne andre spennende vinalternativer som passer perfekt til plukkmaten. Prisene på alternative vinanbefalinger varierer.

Husets viner kr.435,-/flaske

Håndtverksmeny

Forrett

Plukkmatfjøl – Lians versjon av tapas.
Litt fisk, litt kjøtt og masse godt tilbehør. Brød og ramsløkmajones.

Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 4, 7(melk), 9, 10



Hovedrett

Oksebringe i rødvinsaus
Mørt og smakfullt kjøtt med bakte rotgrønnsaker og potetstappe.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12

***

Grillet lammeknoke
Servert med rotmos og bakte potetperler. Lammekraft med hvitløk.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12



Langtidskokt svinekjake
Eple og pepperrot. Servert med grove pølser, ølbraisert løk og potetstappe.
Inneholder allergener: 1 (bygg, malt), 7 (melk), 9

***

Fisk og skalldyrsgryte
Fersk fisk og skalldyr i fløte og hvitvinsaus. Ferske grønnsaker og persillepoteter med hvitløk og sitron.
Inneholder allergener: 1(bygg) 2, 4, 7 (melk), 9, 12



Kokkens dessertfest
3 desserter på delefjøl servert med frukt, bær, sjokolade og saus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 7 (melk), 8

Selskapet velger en felles hovedrett for alle
2 retter: kr.425,-
3 retter: kr.525,-

Sommerfest

Ta med deg kolleger, familie eller venner og nyt topp stemning, unik utsikt og kortreist sommermat på Lian!

Vi serverer en 3-retters sommerfristelse! Forretten består av trøndersk plukkmat, hovedretten er en sommerlig grillmatbuffè og desserten er jordbær og rabarbra! Kaffe/ te er inkludert. Pris: 545.-

Sommerbord kan kombineres med morsomme aktiviteter som teambuildingsaktiviteter, mataktiviteter, øl eller vinkurs. Ta kontakt – vi skreddersyr gjerne et opplegg for deg og ditt arrangement!

Sommerbord er et åpent arrangement og arrangeres onsdager, torsdager og fredager i mai og juni. Det er mulig å booke eget lokale (kr 3000). Ta kontakt dersom du ønsker tilbud om sommerfest på andre datoer.

Meny for de minste

Vi er opptatt av at de minste også skal få gode, kortreiste matopplevelser når de er med i selskap. Vi har flere alternativer til barna.

Pris barnemeny (3-12 år) kr. 250,- (under 3 år, gratis)

Meny for de minste alternativ 1
Spekeskinke og melon
Laks med poteter og grønnsaker
Is med friske bær

Meny for de minste alternativ 2
Spekeskinke og melon
Hjemmelaget hamburger med chips
Is med friske bær

Meny for de minste alternativ 3
Barneporsjon av selskapets meny – vår erfaring er at dette er stor stas blant våre yngste spisegjester!

Drikkekart

Vi har en rekke drikkealternativer som kan nytes både før, under og etter måltidet – det er kortreist mat og drikke i godt selskap! På denne siden finner du en oversikt over noe av det vi tilbyr i glasset.

Før måltidet

Vi serverer gjerne en god aperitiff når du og dine gjester ankommer restauranten.

Husets aperitiff

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 850,- (7 glass/ flaske)

Inneholder allergener: 12 (sulfitter)

Alkoholfritt alternativ

Økologisk frukt/bærdrikk fra Mikkelhaug gård på Levanger.

Glass kr 40.-

Til måltidet

Vi kan tilby mange gode mat- og drikkekombinasjoner. Du finner forslag til vin i hvert enkelt spisekart. Vi kan også tilby kombinasjoner av øl eller annen drikke. Vi har flere typer drikkepakker –  og kan selvsagt skreddersy en egen pakke til ditt selskap.

HUSETS VINER

Rødt og hvitt

Utvalget kan variere

Glass kr 105.-

Flaske kr 435.- 

Husets dessertvin

Utvalget kan variere.

Glass kr 70.-

Husets bobler

Prosecco/ Cava (utvalget kan variere)

Flaske kr 495,- (7 glass/flaske)

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

ØVRIGE VINER 

BOBLER

Champagne, Mailly C’est La Vie

Flaske kr 850,- (7 glass/ flaske)

HVITT

Von Winning, Riesling 2017 (Tyskland) kr 495.-

Mas le Chevaliere Bio, Chardonnay 2016 (Frankrike) kr 425.-

Campo Alegre, Verdejo 2016 (Spania) kr. 480.-


RØDT

Fennocchio, Barbera, 2016 (Italia) kr 560.-

Masi Campofiorin, 2014 (Italia) kr 520.-

Francios Lurton MJ speciale, 2013 (Frankrike) kr 530.-

Odfjell, Armador Carmenere, økologisk, 2017 (Chile) kr 445.-

VIN TIL OST OG DESSERT

Zantho Beerenauslese 50cl (Østerrike) Kr 625.-

Caszes Muscat de Rivesaltes 75 cl (Frankrike) kr 775.-

Casotto del Merlo Recioto della Valpolicella Classico 50 cl (italia) kr 625.-

Drikkepakker 

DRIKKEPAKKER VIN

Ønsker dere vinpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass Aperitiff

1 glass hvitvin til forrett

2 glass rødvin til hovedrett/ 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett

1 glass dessertvin

kaffe med påfyll

avec (cognac eller likør)

Kr. 545 per pers

DRIKKEPAKKER ØL

Det sies at «øl er den nye vinen». Ønsker dere ølpakke til måltidet? Vi setter gjerne sammen en pakke som passer spisekartet. Prisen avhenger av antall retter i menyen og antall enheter drikke.

«Full pakke» til 3 (4) retters spisekart

1 glass til aperitiff

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett (eller 1 glass til mellomrett og 1 glass til hovedrett)

1 glass til dessert

kaffe med påfyll

avec

kr 495.- per pers


Øl og Cider

Hansa 0,4

kr 95.-

Sør, glutenfritt øl (utvalget kan variere)

kr 95.-

Austmann, lokalt øl (utvalget kan variere)

kr 120.-

Cider (utvalget kan variere)

kr 80.-

Crabbies (ingefærøl)

kr. 95.-

ALKOHOLFRIE ALTERNATIV

Alkoholfri vin

Rødt og hvitt, utvalget kan variere.

Glass kr 80.-

Flaske kr 290.-

Mineralvann (ass. utvalg)

Kr 45.-

Alkoholfritt øl (ass. utvalg)

Kr 60.-

Mikkelhaug økologiske frukt og bærdrikker (ass.utvalg)

Kr 55.-

Alkoholfrie drinker

Kr 90,-

Etter måltidet

Vi serverer gjerne kaffe og avec etter middagen.

Kaffe/ te inkl. påfyll kr 40.-

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 110/125.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 95.-

Bar

AKEVITT

Vi har mange spennende typer akevitt! Vi har Røros- og Trondheimsakevitt, samt akevittypene Lysholm Linje, Arvesølvet og Lykkens portal – bare for å nevne noen!

Kr 105,-

WHISKEY

Utvalget kan variere

Kr 105,-

COGNAC OG LIKØR

Cognac (Braastad V.S.O.P og XO) kr 115/125.-

Likør (Baileys, Cointreau, Drambuie, Kahlua) kr 95.-

STERKE «KNERTER»

Utvalget varierer (Tyrkisk pepper, Jägermeister, Fernet Branca, Balder urtedram, Gammel Dansk

Kr 95,-

DRAMMER OG DRINKER

Våre barkart er inspirert av sesongen vi er i. Vi bruker kortreiste urter, bær, frukter og noe mer «langreist» krydder for å lage spennende drikkeopplevelser. Vi lager selvsagt klassikere også!

Kr 120/130,-

Spørsmål eller bestilling?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Gå til skjema ›