Ring 72 56 51 10 Send Epost › Facebook

Minnesamvær

Mange samler familie og venner til minnesamvær etter begravelsesseremonien. På Lian kan dere nyte god, kortreist mat i en rolig atmosfære, rammet inn av en helt fantastisk utsikt over fjord, fjell, by og land i Trøndelag.
Vi har lokaler som passer både for store og små minnesamvær.

Meny for minnesamvær



Meny 1

Snitter, karbonade og kake

Snitter
Håndpillede reker med salat, sitron og majones på loffskive.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug), 2 (reker), 3, 7 (melk)

Langtidsstekt roastbiff fra Meråker med sylteagurk, løk og remulade på grovbrød.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 3, 7 (melk)

Karbonadesmørbrød
Pannestekte, lune karbonader på grovt brød med salat, Lians ertestuing og mjukstekt løk.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7 (melk)

Kake
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.
Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7 (melk), 8(mandler)

Kaffe/te
Karbonade, 2 snitter og kake
 kr. 345,-
Ekstra snitter
 kr.45,-



Meny 2

Sodd og kake

Sodd
Med opphav fra trøndelag servert med gulerøtter, potet og flatbrød. To serveringer.
Inneholder allergener: 1 (hvete, rug), 7 (melk), 9

Kake 
En smaksrik, hjemmebakt kremkake med friske bær.

Inneholder allergener: 1(hvete), 3, 7 (melk), 8 (mandler)

Kaffe/te
Sodd, to serveringer og kake kr. 395,-



Servicetillegg kr.2000,-
I dette inngår at dere får eget lokale i 1. eller 2.etasje, med egen servitør. Vi bistår gjerne med kjøreplan og bordoppsett, samt tilrettelegger og dekker lokalet kun til dere.

Ønskes andre menyer, se nedenfor.

Betingelser og praktisk informasjon

Vi tilbyr følgende menyer for
Minnesamvær

1 Gluten

2 Skalldyr

3 Egg

4 Fisk

5 Peanøtter

6 Soya

7 Laktose

8 Nøtter

9 Selleri

10 Sennep

11 Sesamfrø

12 Sulfitt

13 Lupin

14 Bløtdyr

Selskapsmeny – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på menyen til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters meny. Rettene er nøye utvalgt og satt sammen til 3 ulike menyer for å danne et riktig smaksbilde. I menyene som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt meny til ditt selskap.


Vår anbefalte sesongmeny

LAKS
Røkt laksetartar fra Frøya med agurkperler, revet pepperrot og rugchips.
Inneholder allergener: 1 (rug), 3, 4 (laks), 10.

TORSK
Frohavets bakte torskerygg med trøffelsamørsaus og fritert mandelpotet.
Inneholder allergener: 4 (torsk), 7 (smør, melk)

REINSDYR
Rørosrein med potet-/sellerikrem. Kongeøsters og solbærsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk, smør), 9, 12.

KJERNEMELKGRANITE
Servert med tyttebærstrø og sprø kjeks.
Inneholder allergener: 1(Hvete) ,7 (melk).

SITRONTERTE MED «BRENT» MARENGS
Lianprim med sjokoladekrem
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7 (smør, melk).

Priser

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-

Meny 1

SPEKESKINKE
Lokal spekeskinke med snøfriskkrem, syltet sopp og
honningristet brød
.

KVEITE
Bakt kveite med ramsløkstekt blomkål, frisk eplesmørsaus og
jordskokkchips
.

LAM
Fjellam med karamellisert småløk, grillet søtpotetskive med
spisskummin og røstipotet, lam- og steinsoppsaus
.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

Melkesjokolade-pannacotta med mandelkakesmuler,
sjokolade, bær og gelé.

Priser 

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-


Meny 2

HJORT ROASTBEEF
Hjemmelaget einebærprim, syrnet spisskål med tindved og sprø jordskokk.
Inneholder allergener: 7 (fløte).

KVEITE «SASHIMI»
Dampet kål og pepperrot. Syltynt og sprøtt rugbrød. Sitronsmørsaus.
Inneholder allergener: 1 (rug og hvetemel), 7 (smør og fløte).

OKSE
Rosastekt indrefilet av storfe.
med syltet tomat, pastinakkpuré, brokkoli, rødvinssaus og urtebakt Kviknemandel.

Inneholder allergener: laktose, sennep, selleri, sulfitt.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

«BONDEPIKER I FRI DRESSUR»
Lians eplekompott, ferskostkrem fra Grindal med hvit sjokolade og lime. Krydderkavring og pistasjkrokan.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 7 (melk), 8 (pistasjnøtter).

Priser:

2-retters kr.495,-

3-retters kr.605,-

4-retters kr.735,-

5-retters kr. 850,-


Håndtverksmeny

Forrett

Plukkmatfjøl – Lians versjon av tapas.
Litt fisk, litt kjøtt og masse godt tilbehør. Brød og ramsløkmajones.

Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 4, 7(melk), 9, 10



Hovedrett

Oksebringe i rødvinsaus
Mørt og smakfullt kjøtt med bakte rotgrønnsaker og potetstappe.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12

***

Grillet lammeknoke
Servert med rotmos og bakte potetperler. Lammekraft med hvitløk.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12



Langtidskokt svinekjake
Eple og pepperrot. Servert med grove pølser, ølbraisert løk og potetstappe.
Inneholder allergener: 1 (bygg, malt), 7 (melk), 9

***

Fisk og skalldyrsgryte
Fersk fisk og skalldyr i fløte og hvitvinsaus. Ferske grønnsaker og persillepoteter med hvitløk og sitron.
Inneholder allergener: 1(bygg) 2, 4, 7 (melk), 9, 12



Kokkens dessertfest
3 desserter på delefjøl servert med frukt, bær, sjokolade og saus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 7 (melk), 8

Selskapet velger en felles hovedrett for alle
2 retter: kr.425,-
3 retter: kr.525,-

Selskapsmeny – 2-5 retters

Alle våre hovedråvarer er kortreiste. De kommer fra Trøndelagsregionen, Møredistriktet og norddelen av Hedemark og Oppland. De får godt selskap av spennende krydder og teknikker fra inn- og utland, eller fra lokale tradisjoner. Derfor heter det «Kortreist mat i godt selskap». Det er ikke bare råvarene våre som er kortreiste. 

Du velger selv det antallet retter du vil ha på menyen til ditt selskap. Her finner du forslag og priser på 2-5 retters meny. Rettene er nøye utvalgt og satt sammen til 3 ulike menyer for å danne et riktig smaksbilde. I menyene som følger ser du beskrivelser av hovedråvaren og tilbehøret, samt allergenmerking. Vi kan tilpasse rettene etter matallergier. Vi kan også tilby vegetariske/veganske alternativ dersom det er ønskelig.Ønsker du flere retter eller andre kombinasjoner? Ta kontakt, vi skreddersyr gjerne et helt spesielt meny til ditt selskap.


Vår anbefalte sesongmeny

LAKS
Røkt laksetartar fra Frøya med agurkperler, revet pepperrot og rugchips.
Inneholder allergener: 1 (rug), 3, 4 (laks), 10.

TORSK
Frohavets bakte torskerygg med trøffelsamørsaus og fritert mandelpotet.
Inneholder allergener: 4 (torsk), 7 (smør, melk)

REINSDYR
Rørosrein med potet-/sellerikrem. Kongeøsters og solbærsaus.
Inneholder allergener: 7 (melk, smør), 9, 12.

KJERNEMELKGRANITE
Servert med tyttebærstrø og sprø kjeks.
Inneholder allergener: 1(Hvete) ,7 (melk).

SITRONTERTE MED «BRENT» MARENGS
Lianprim med sjokoladekrem
Inneholder allergener: 1(Hvete) 3, 7 (smør, melk).

Priser

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-

Meny 1

SPEKESKINKE
Lokal spekeskinke med snøfriskkrem, syltet sopp og
honningristet brød
.

KVEITE
Bakt kveite med ramsløkstekt blomkål, frisk eplesmørsaus og
jordskokkchips
.

LAM
Fjellam med karamellisert småløk, grillet søtpotetskive med
spisskummin og røstipotet, lam- og steinsoppsaus
.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

Melkesjokolade-pannacotta med mandelkakesmuler,
sjokolade, bær og gelé.

Priser 

2-retters kr. 465,-

3-retters kr. 575,-

4-retters kr. 695,-

5-retters kr. 775,-


Meny 2

HJORT ROASTBEEF
Hjemmelaget einebærprim, syrnet spisskål med tindved og sprø jordskokk.
Inneholder allergener: 7 (fløte).

KVEITE «SASHIMI»
Dampet kål og pepperrot. Syltynt og sprøtt rugbrød. Sitronsmørsaus.
Inneholder allergener: 1 (rug og hvetemel), 7 (smør og fløte).

OKSE
Rosastekt indrefilet av storfe.
med syltet tomat, pastinakkpuré, brokkoli, rødvinssaus og urtebakt Kviknemandel.

Inneholder allergener: laktose, sennep, selleri, sulfitt.

OST
Gode lokale oster, marmelade og nøtter.
Inneholder allergener: 1(hvete, rug) 6, 7, 8, 9, 11

«BONDEPIKER I FRI DRESSUR»
Lians eplekompott, ferskostkrem fra Grindal med hvit sjokolade og lime. Krydderkavring og pistasjkrokan.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 7 (melk), 8 (pistasjnøtter).

Priser:

2-retters kr.495,-

3-retters kr.605,-

4-retters kr.735,-

5-retters kr. 850,-


Håndtverksmeny

Forrett

Plukkmatfjøl – Lians versjon av tapas.
Litt fisk, litt kjøtt og masse godt tilbehør. Brød og ramsløkmajones.

Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 4, 7(melk), 9, 10



Hovedrett

Oksebringe i rødvinsaus
Mørt og smakfullt kjøtt med bakte rotgrønnsaker og potetstappe.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12

***

Grillet lammeknoke
Servert med rotmos og bakte potetperler. Lammekraft med hvitløk.
Inneholder allergener: 7 (melk), 9, 12



Langtidskokt svinekjake
Eple og pepperrot. Servert med grove pølser, ølbraisert løk og potetstappe.
Inneholder allergener: 1 (bygg, malt), 7 (melk), 9

***

Fisk og skalldyrsgryte
Fersk fisk og skalldyr i fløte og hvitvinsaus. Ferske grønnsaker og persillepoteter med hvitløk og sitron.
Inneholder allergener: 1(bygg) 2, 4, 7 (melk), 9, 12



Kokkens dessertfest
3 desserter på delefjøl servert med frukt, bær, sjokolade og saus.
Inneholder allergener: 1 (hvetemel), 3, 7 (melk), 8

Selskapet velger en felles hovedrett for alle
2 retter: kr.425,-
3 retter: kr.525,-

Spørsmål eller bestilling?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Gå til skjema ›